Heart Chat Bubble

Rullar på som det ska - Det går bra nu

Ja skolan flyter på bra. Skönt! Har bara haft en lektion än så länge, haha! Första böckerna ska jag hämta ut imorgon :-D

Idag så var det shopping till djuren som stod på schemat. Halsband, koppel, vattenskål och leksaker till Marley.
Mat, stenar och rötter till fiskarna.

Har nu bestämt oss för att göra oss av med de kåta fiskarna (zebracikliderna) och det akvariet ska bli mitt egna :-) Ska bli kul att få designa och bestämma själv vilka fiskar som ska vara där i, vilka växter och exakt hur det ska ut. Gruset ska ut och fin sand ska i, det är en sak som är säker iaf. Lavastenar och rötter, fina växter ska också ligga där i. Men fiskar? Ingen aning.. Har fastnat för Malawi som vi har i det stora karet, kanske blir att köra på sådana där i också. Fast Diskusar är också fina.. Hmm, svårt val.
Men först så ska de kåta fiskarna ur karet.. Hehe..

På bilden så posar min fina Marley med sitt nya halsband och sin KONG han fick idag, han älskar den och sin "lilla" repknota <3


Skolstart

Bilden är lånad från google!
 
Ja imorgon så är det minsann äntligen dags för mig att placera arslet i skolbänken igen! Ojoj vad spännande det ska bli!

Tror jag kommer sova dåligt inatt, iaf ha problem med att somna för jag ser fram emot detta så in i bomben! Haha!!

Idag så köpte jag ett litet anteckningsblock & stift, så nu är jag redo! Ska bara samla ihop allting till imorgon så jag slipper leta upp allting då. Kommer ha nog med att försöka få i mig frukost, få upp Cassie & göra oss iordning. Skönt iaf att vi får en sovmorgon, börjar inte förrän kl 10 ;-)

Så imorgon kväll så blir det att beställa hem kurslitteraturen så jag får hem den så snart som möjligt. Dumt att vi inte kunde fått en lista i torsdags så vi hade kunnat beställa redan då..

Jaja, nu ska jag inte tjata mer. Sov så gott!

-xoxo

Vädret passar bra



Hade hoppats på solsken och fint väder idag också så jag hade kunnat hänga tvätt utomhus & så Cassie & Marley hade kunnat vara på uteplatsen medan jag städar lägenheten.

Men så regnar det, är mulet och tråkigt väder istället :-( Jaja, det går ändå, men tvätten kommer att ta evigheter att torka i torkskåpet. Riktigt tråkigt!

Annars så känns allting superbra! På måndag så börjar jag utbildningen, ska bli superroligt!! Speciellt eftersom Mia också kom in! :-D Haha!
 
 
Bjuder på en gammal bild på mig, när jag var smal & "fin". Men snart är jag där igen ;-)
 
-xoxo

Spännande



Tänk, att om en vecka så sitter jag inne i skolan! Åh vad jag längtar! Jag längtar så jag nästan spricker!
Hoppas så innerligt att bästisen också kommer in på utbildningen, så roligt det hade varit!
Och skönt för mig med att ha en trygghet också, hehe!
Kom precis på att jag måste färga håret denna veckan också. Ja man vill väl se ut som en människa första veckan iaf! Känns inte sådär jättekul att komma dit som ett GrottRolf med 2 meter utväxt. Haha!

 
Mina två fisar när de hade morgonmys för någon vecka sen :love:

Snuttan min var på förskolan idag igen, dessvärre så blev det ju bara 2 dagar för henne förra veckan eftersom jag blev vansinnigt förkyld. Hon blev superglad när jag rullade in på parkeringen med mopeden :love:

Så vi körde hem och lunchade lite, sen ville hon se på Bamse och somnade i vår säng. Jaja, hon somnade i vettig tid iaf!! Annars så brukar hon vilja somna efter kl 16, inte riktigt okej med eftersom det är läggedags kl 20 för hennes del..
 
 
Såhär såg det ut när Cassie var ute & åkte med sin farfar för ett par veckor sen. Visst är den cool? Haha! Känner mig som 15 igen!

Adios!

Jag tävlar!



Jag är med och tävlar hos Coquina hos ett fint gult Ib Laursen set !!


Sjuklingen

Jaha, då var det min tur! Robin blev superförkyld i torsdags och mådde kasst hela helgen. Jag har inte märkt av något och var hemma hos S igår med Cassie så hon och N fick leka.

När vi sen kom hem igår eftermiddag så tog det bara 1 timme innan jag fick feber och svullnade upp i halsen :-( Supertrist! Så snäckan fick vara hemma från förskolan idag och bara leka med tråkiga mamma som inte orkat något alls typ.

Febern har kommit tillbaka och jag måste snart ställa mig och fixa middagen. Är sugen på en riktigt god en, men så måste jag diska först. Är inte sådär supersugen på det, men det måste ju göras.
gud vad jag önskar att vi hade bänkdiskmaskin!!

Nu har Cassie precis kommit ur sitt bad och myser i soffan och tittar på Bamse. Skönt att hon är lite lugn just nu, vi har bråkat en del idag, jag blev inte så glad när hon sprang iväg rakt ut på gatan och sen upp mot stora vägen.
Men vi blev vänner sen igen och hon blev inte ihjälkörd, så det är ju skönt.

Hoppas att ni andra är friska och mår bra.

Kram

Åter till vardagen

Jaha, och idag så började Cassie på förskolan igen efter att ha haft sommarlov i 4 veckor. Tyvärr så har ju Robin bara jobbat under dessa veckorna, men det har de tagit igen på helgerna. Och så gött det ska bli när lönen kommer :-D

Det gick bra att lämna henne på förskolan, hon blev lite ledsen, men inte så hon grät. Vilket var en stor lättnad. Förra veckan så började jag ju att förbereda henne på att hon skulle börja idag, och när jag frågade om hon ville börja på dagis igen så sa hon bestämt nej! Haha, sötunge!

Men det hade gått bra hela stunden hon var där, skönt det. Och när vi skulle hem så ville hon stanna kvar.. Haha!

Just nu ligger hon i soffan och kikar på Bamse, och jag väntar på att våra sockerkakor ska bli klara. Gott gott. Tänkte ta med en bit imorgon när jag och Cassie ska på playdate hos S & hennes barn. Hennes stora dotter N är lika gammal som Cassie så de trivs superbra ihop :)

Hoppas ni överlevt vår regniga sommar!

-xoxo

Fixet tar ALDRIG slut!


Vi har precis skaffat akvarium, supermysigt och roligt. MEN, eftersom vi var tvungna att möblera om i tvrummet så har det varit en sjuk oreda sedan dess (förra söndagen). Och kan jag inte med att koppla in alla sladdar mm, det blir bara fel, jag blir arg och Robin får göra om det senare.. Haha!

Men nu när jag har smält dagens goda middag så ska jag flytta på tvbänken, sätta dit en lampa och sätta undan torkställningen.
Annars under dagen så har jag kört en maskin tvätt, hängt upp den, diskat en jäkla massa, plockat undan, städat hela uteplatsen, kastat skräp.. Bläääh!

Och än är jag inte klar! Ska sätta ut en säck med sand i boden, sätta undan Cassies motorcykel och spark eftersom hon inte använder dem, slänga akvariegrus som står i påsar på trappen, dammsugas, mer tvätt ska tvättas, har tvätt som ska vikas och läggas undan.. Men innan jag kan ta itu med att lägga in tvätten i garderoberna så MÅSTE jag rensa ur Robins garderob och min byrå. Dessutom så får Cassie nya möbler i helgen, så vi måste göra oss av med bäddsoffan som står på hennes rum..

Just det, vi har inget varmvatten heller för något är fel med pannan! Hur roligt tror ni att det har varit att diska idag? Har fått koka upp en massa vatten till det!! Och nu efter att jag lagade middagen så kom det ännu mer disk ju *buhu* Hoppas VERKLIGEN att varmvattnet kommer tillbaka imorgon igen..

Dagarna flyter ihop

Ja det gör de minsann! Jag har tänkt var dag att jag ska blogga, och har försökt genom appen, men den fungerar ju inte!!!



Har varit utan internet på datorn i ett par veckor då Cassie hade pajjat alla kablarna till våra telefoner. Men för 1,5 vecka sen så fick vi hem vårt nya bredband, som fungerar lite sådär. Men oftast så fungerar det iaf :-) Tur det!

Nu är vi inne på Cassies sista vecka med sommarlov, och det är lite bitterljuvt. Ska bli skönt att få ett par timmar om dagarna då jag kan fixa här hemma med tvätt, disk och städning i lugn och ro, samt att jag kan promenera med Marley i rask takt. Men så kommer det att vara sådär tyst de 3 timmarna, och nu börjar snart allvaret för hela familjen. Den 20:e så börjar jag plugga igen, och det kommer vara långa dagar för oss allihopa!

Men så skönt det ska bli!!



Robin jobbar lååånga dagar, och det är verkligen skittråkigt att knappt se till honom längre. Men nu är det sista veckan för honom med tidiga mornar. Han börjar mellan 04.30-06-30 nu, och så kommer han hem som tidigast 19.30 :-( Och han har fått hoppa in extra på fredagarna när han egentligen ska vara ledig, visserligen så har han varit hemma igen till kl 13 de dagarna, men iaf..
Ska bli gött sen när hans lön kommer iaf, så vi känner att det lönat sig iaf!

För mig och Cassie så har dagarna bestått utav att leka, bada i poolen, städa, promenera med Marley, bygga myshörnor, läsa böcker mm.

Nej, nu ska jag återgå till det jag sysslar med här hemma. Vilket är en massa saker!!

Puss & kram!

Design by Tasnim RSS 2.0