Heart Chat Bubble

Sent såhär en tisdag

Ja, tisdagen den 11 december. Pappas födelsedag. Ringde & grattade honom innan ikväll.

Annars så har dagen bestått av försök till studier. Dock inte det lättaste med tomtar som borrar & bankar i källaren hela dagen. Resulterade i huvudvärk.. Så nu ligger jag i sängen, med dunkande huvud & ska sova. Imorgon är det skola på förmiddagen :)

Natti!


Svenskalektion

Robin håller i svenskalektion för Cassie just nu. Han försöker lära henne säga "Ballong". Cassie säger " Bannegonen".. Hahaha! Så jäkla sött <3


Sjukdomar, stress och mysdag

 
Bilden är från igår då Cassie och hennes kompis åkte pulka tillsammans :)
 
Ja, förra veckan så fick Cassie stanna hemma från förskolan för hon var så förkyld. Hon svalde massor av slem, så hon kräktes och var dålig i magen. I fredags så vaknade jag upp med vinterkräkis, Cassie också & senare på dagen så blev Robin också dålig.
Men dagen efter så mådde vi alla 3 tiptopp igen.
 
Men Cassies mage har inte hämtat sig ännu, så igår så ringde personalen från förskolan och sa att jag fick hämta hem snäckan igen. Magen var fortfarande inte okej :(
Så idag fick hon vara hemma igen, lilla hjärtat. Hon som är så pigg och glad bortsett från magen, hade längtat tillbaka till förskolan.
 
Idag så skulle jag egentligen varit i skolan på Temadag, men det gick ju inte. Imorgon har jag egentligen tenta, men den får jag ta nästa vecka istället. Liiiite stressigt känner jag, sen har jag en tenta till på denna kursen.. Nästa kurs startar på måndag :( Fy bubblan!
 
Men samtidigt så är det lite mysigt att vara hemma nu när all snön kommit. Det är snöbollskrig när vi tar prommisar med Marley, åka pulka när vi går till affären, försöker fånga snöflingor på tungan.. <3 Vintern är mysig <3

Fika

Vi passade på att gå in i huset & fika lite efter att vi skottat på uppfarten. Nu ska kläderna på igen, för fåglarna ska få lite mat innan vi tar bussen hem :)


Köket just nu

Ja som ni ser så är ena fönstret igensatt. Taket är målat vitt, golvmattan är borta och alla spiken är bortdragna. Gamla köksinredningen är ute, och bara väggarna är kvar.
Imorgon ska golvet flytspacklas :) Sen ska det andra fönstret tas ut och ett glasparti ska sättas dit istället. Sen ska ny el dras. värmegolv läggas, fint golv läggas över det, nya väggar ska upp, köksinredningen ska på sin plats och de nya fina tapeterna..

En del kvar med andra ord..


Förändringar

Ja i huset så har det skett en del förändringar. Här kan ni se hur köket såg ut när vi börjat riva lite i det. Ska ta bilder idag på hur det ser ut idag :)

Så spännande & roligt det är!


Design by Tasnim RSS 2.0