Heart Chat Bubble

Lernia

Sista dagen på praktiken var igår, sorgligt men sant. Och idag så började jag på en Caféutbildning på Lernia genom Af.

Och det är lite blandade känslor om det. Men lämnade in ansökan på Lärarcentrum igår om att komma in på deras Kost & Serviceutbildning. Hoppas att jag börjar där snart!

Kortare pendlingstid och jag får bidrag från CSN isåfall :)

Puss!


Läs tidningen imorgon! :)

Haha! Tur att någon berättade att Hallandsposten skulle vara på Lärarcentrum & fotografera mm. Nooot! Haha! Så jag kom dit helt osminkad osv. Pinsamt!

Men ny håller vi helg här hemma & ska strax laga mysig middag :)

Puss på er!


Fredag igen

Ja då var det fredag igen :) De senaste två veckorna har bara rusat förbi! Men det är bara för att det har varit så intensivt med att jag har varit sjuk & nu C denna veckan.. Hon mår bättre nu iaf, men får inte komma tillbaka till förskolan förrän på måndag. Stackaren. Hon saknar ju sina vänner!

Jag var på praktiken igår, och är på väg dit just nu :) Vid 10 ska jag vara på lärarcentrum för några politiker vill träffa några som gått deras program Biologdesignern.

Dessutom så ska jag prata med en på Lärarcentrum om att eventuellt gå en av deras utbildningar. Är inte så sugen att gå arbetsförmedlingens när jag inte ens får något aktivitsstöd eller annat bidrag. Läser jag den på lärarcentrum så får jag iaf studiebidrag av CSN.

Hoppas att ni som läser får en fin vårdag! Puss <3


Pingu

Dagen har i det stora hela spenderats i soffan med C i mitt knä. Vi har tittat på Pinguklipp & lite klipp med Pippi Långstrump på youtube.
Mycket mer än så har inte hänt här hemma..

Men nu när R är hemma så har jag fått lite fixat. Tvätten ska snart hängas upp, jag har fått plockat undan och ska diska nu när R är ute med Marley.. C har sovit två gånger under dagen, så när hon vill sova för natten vet jag inte. Men jag ska försöka att ta allting nu innan hon ska sova, så hon inte blir störd sen..

Hoppas på att slippa fler kaskadspyor nu -.- Hela dagen har hon klarat sig från att kräka, men tidigare ikväll så spydde hon ner mitt arsle (reste mig precis upp när det kom) och soffan.. Så det var riktigt trist! Hoppas att hon slipper det eländet nu..

God kväll på er vänner <3 Hoppas att ni slipper kräksjukan!


Älskade lilla barn

Min lilla prinsessa ligger utslagen i soffan och vilar lite middag. Hon är helt slut stackaren. Önskar att det fanns något mer man kunde göra för henne så hon slapp detta eländet..

Grannen A var snäll innan & kom över, hon stod ute och kilade in så C inte började kräks eller ramlade ner från soffan så jag kunde springa upp och köpa lite proviva & kex. Hoppas att hon kan få i sig något litet sen när hon vaknar. Hon är ju så liten & nätt, har storlek som en ettåring, så hon har ju inget hull att ta ifrån :(

Nu ska jag också krypa ner under täcket och kika lite på Twilight <3 Och kika på mitt lilla hjärta som gör att jag nästan sprängs av kärlek <3


Magsjuka

Idag så var det så skönt att komma till praktiken igen efter att ha varit hemma och varit sjuk och sen helg på det.. Men lyckan varade inte så länge.

Nu när vi skulle lägga C så kaskadkräkte hon ner sin säng :( Hon blev så klart superledsen, hon fick hoppa in i duschen med R medans jag gick ner med sängkläderna i tvättstugan. Tidigare ikväll så var hon lite dålig i magen också, men trodde bara att hon hade ätit något..

Så himla tråkigt är det!! Så vi får se hur det blir inatt, om hon kräker något mer eller inte. Men tillbaka till dagis kommer hon inte förrän det är 2 dagar sen senaste kräkning/diarré.. Som sagt, riktigt trist!

Bjuder på en bild på en glad Marley som fick ett ben idag :)


Aj aj aj!

Det blev inte så mycket fixande resten av dagen idag.. Medans R var iväg med killarna (bärhjälpen) och fixade pizza så skulle jag fixa med tvbänken och bordet.. Men allt det tunga lyftandet pajjade min rygg helt! :(

Så nu har jag världens värk som vägrar att lägga sig. Superjobbigt och tråkigt! Men det går snart över, hoppas jag iaf!

Jag gjorde så att de två dvdhyllorna som vi haft liggandes som en skänk typ, fick bli nya tvbänken. Och den gamla tvbänken har vi nu som soffbord!
Tycker verkligen att det blev superbra, längtar bara tills allting är klart :)

Blev rätt så sur på grannen innan idag, pratade lite med honom igår och vi kom då in på att tvätta.. Jag berättade då att jag skulle tvätta idag, vilket även står i tvättstugan på kalendern.
Men vem tror ni knallade ner idag och började tvätta innan jag hade chansen att komma ner? Hela jävla dagen har hans tvätt legat där nere! Ska prata med honom imorgon och förklara att om det står att någon ska tvätta en viss dag så är det den som tvättar! Inte så svårt att förstå! Och med tanke på att en från boendestödet var med honom, så borde de iaf ha fattat det tycker man..

Jaja, här har ni iaf en bild på hur det ser ut när man sitter i soffan :)

Sov gott vänner, för det ska jag göra! Puss <3


Inte var dag

Som man får hem en ny soffa! Som ni ser på bilden så gillar C den, jag tycker att den är sjukt skön, och den var billig också! 500 pix! Det gillas!

Så dagen idag kommer att bestå utav att fixa med tvbänk, plocka iordning och fixa. Men det gillar jag med :)

Puss på er!


Baksmällan

Ja eller vad man nu ska kalla det.. Blev dålig i tisdags kväll och låg hemma resten av veckan på soffan och kved. Orkade inte att tvätta varken på tisdagen eller torsdagen.. Så nu har jag massor av tvätt!!! Så det blir att tvätta både idag och imorgon "-

Har precis plockat fram mitt golv, det låg under alla leksaker, handdukar och kläder som C dragit fram. Jag har verkligen inte okat ta itu med det innan, men nu så! Säg värre ut än vad det var, haha! Tog bara 20 minuter att plocka undan allting och dammsuga :)

Så nu blir det att diska lite, sen göra lunch och förhoppningsvis så somnar C sen så jag kan slänga i en maskin tvätt innan R kommer hem och dessutom skura golvet.. Lite jobbigt att göra det när hon ska "hjälpa" till..

Men jag säger bara JISSES vad skönt det är att äntligen kunna göra något igen!


Tisdag

God middag vänner & ovänner :)

Sitter på praktiken och tar det lugnt innan jag ska till Arbetsförmedlingen på möte. Är inte alls taggad på det, men men.. Måste man så måste man..

Sen så blir det att försöka hinna städa lite här i lokalen innan jag ska hem. Men ser beror helt och hållet på vilken tid jag är klar på af.. Annars så får jag städa lokalen imorgonbitti.. Jag kommer vara här ca 07.30, så då har jag ungefär en timme på mig att städa :)

Annars så har dagen varit helt okej. Har spelat lite Fia med knuff, fikat tårta, haft studiecirkel, diskuterat mm..

Är sjukt trött iaf. Är förkyld så det är riktigt jobbigt.. Är mest av allt sugen på att krypa ner i soffan under mitt täcke med en bra film.. Det hade varit så skönt!


Söndag

God kväll på er <3

Här sitter jag i soffan med resten av familjen och smälter middagen. Hade riktigt god middag idag! C somnade för ca 10 minuter sedan, men hon får sova en liten stund till. Hon har inte sovit någon middag idag. Och det har märkts nu de senaste 2 timmarna..

Dagen idag har jag spenderats både inne och ute. Jag har plockat, dammsugat, tvättat och diskat lite. Var faktiskt lat igår och struntade i disken. Så nu snart ska jag ner i tvättstugan igen och efter det så blir det att diska upp det som använts till dagens middag.

Måste leta upp klosaxen till vår lilla Marley med. Hans klor är riktigt långa nu, så vi måste verkligen klippa dem. Kan ju faktiskt passa på att leta efter saxen nu när C sover så jag får göra det ifred.. Visst är det supersött att hon vill hjälpa till, men oftast så blir det lite fel. Och i städskrubben ska hon helst inte vara och rota i "-

Trevlig söndagskväll på er vänner <3


Utelek

Jag och skruttan var ute och lekte lite i snön nu för en stund sen <3


Liljorna

Här har ni bilden på de fina Liljorna som jag fick i måndags <3


It's Alive !

Yes. Jag lever faktiskt, tro det eller ej! Men jag har haft så mycket de senaste dagarna så jag har knappt haft tid för att andas känns det som :(

Försov mig igår morse, och nu idag så ringde inte Robins larm så vi försov oss då med. Så sjukt jobbigt!

Det har varit läkarbesök, storhandling, trött & gnällig C mm. Så det har tagit mycket på krafterna kan jag tala om..

Men nu är det fredag och jag ska bara njuta av helgen och försöka få lite gjort här hemma :)

Vad har ni för planer för helgen då? Vi fr bestämt besök av Emma & Joel imorgon. Mycket trevligt ska det bli :D Sen vad som sker på söndag har jag inte en aning om..

Bild på Ze Dog ;)


Ibland så upptäcker man att man verkligen har underbara vänner



Idag så blev jag riktigt förvånad när en av mina fellow-praktikanter B kom in på föreningen
och gav mig en superfin bukett med liljor!
Där chansade han rätt minsann! Liljor är en av mina favoritblommor!

Att man kan bli så glad för en sådan enkel sak,
med orden; Tack för att du är en av mina finaste Kvinnofolksvänner <3



Hann dessvärre inte att ta någon bild på dem idag, men det ska jag göra direkt imorgon när jag kommer ner till föreningen. Ville inte ta med dem på bussen hem, för de hade blivit mos när jag skulle bära på C & hålla i Marley samtidigt :( Imorgon så ska jag åka med Robin hem, så då får se minsann åka med hem :D

Helgens bestyr


Meep meep på er kära vänner!

Här sitter jag och gör just ingenting. Är rätt så seg efter att jag mådde dåligt i torsdags. Skulle bara varit hemma och tagit det lugnt i fredags, men var tvungen att hämta vantar & underställ på dagis, sen vidare till Laholm för att invänta bussen hem till lilla byn. Kände hellre för att sitta inomhus i ca 2 timmar än att stå utomhus i 1 timme..
Somnade på soffan direkt när jag var hemma och sov i ca 1,5-2 timmar.

Kände att jag egentligen skulle ha lagt lördagen på att ligga och vila upp mig, men åkte iväg på diverse äventyr som slutade hemma hos M, J & deras lilla A-L.

Vi åt massor av gott, grillade flintastek med ungsrostade rotfrukter och hemmagjord sås. Sen blev det chokladtårta med hallonmousse till efterrätt. Jag kände mig helt sprängfull! Rullade runt där i lilla huset kändes det som! Haha!! Så jäkla gott. Vi kikade på en norsk film om Troll, och sen blev det Melodifestivalen. Sen blev det hemgång med en trött liten tjej. Och mamma för den delen.

Söndagen bestod av en liten tur ut till grustaget i sin vanliga ordning, M, J & A-L kom dit också, vi såg på när killarna åkte skridskor och vi mammor pratade en massa strunt. C fick åka lite pulka & snowracer, vilket hon uppskattade en hel del.
Efter en stunf ute i kylan så packade vi in, vagnar, barn och hund & åkte hem till oss. det blev varm choklad, kanelbullar och kakor till mysfilm. Barnen härjade en massa och vi föräldrar var mest bara trötta.


Sjuk

Ja vad händer om jag går ut med blött hår när det är kallt ute? Jo, antingen så får jag öroninflammation eller feber.. Och vad gjorde jag igår morse? Jo, jag gick ut med blött hår, vilket resulterade i feber igår kväll..

Inte alls roligt.. Så jag stannade hemma från praktiken idag.. Men imorse så kom jag på att jag glömt min laddare på praktiken, och Cassies vantar på dagis.. Så vi tog bussen till dagis och hämtade vantar och hennes fleeceunderställ, och nu sitter vi på bussen till praktiken.

Rätt så trevligt att komma ut en liten runda faktiskt. Jag mår mycket bättre idag, men kände att det bästa var att stanna hemma och försöka ta det lugnt. Men så var vi ju tvungna att hämta alla saker.. Jaja, inget man dör av precis ;)

Solen skiner och det är inte överdrivet kallt just nu. Så vi passar på att njuta just nu :)


Morning Lovers

Alltså, det är fan inte varmt ute! Avundas pappa och resten av familjen som är i varma Thailand..

Ja, nu sitter jag och väntar på bussen och pga kylan så känner jag bara hur kallt det är och mitt snor fryser till is.. Hatar när snoret fryser! >.<


Välkommen Februari

Ja så skönt att det är Februari månad nu! För nu känns det verkligen som att våren och sommaren ska komma, någon gång iaf ;D Haha!

Jag tycker att det är så jobbigt att det är kallt, blåsigt och veta att slasken kommer förr eller senare..

Praktiken har gått bra idag. I vanlig ordning så var det morgonmöte kl 9, och kl 10 så var det studiecirkel (Bättre Framtid). Och nu efter lunchen så har jag satt mig och skrivit ut lite Cv-mallar och mallar på Personligt Brev.
Roligt om man kan hjälpa andra med att skriva sina ansökningar. Och jag tycker själv att det är sjukt jobbigt att sitta och komma på allt att skriva. Då är det bra att det finns mallar :)

Nu ska jag fylla i mitt papper till försäkringskassan så jag kan lägga det på lådan imorgon. Man vill ju gärna få sina pengar ;)

Puss på er!


God morgon!

Här blev det minsann ingen sovmorgon inte! C bestämde sig för att vakna lite efter 5, och sen kunde jag inte somna om. Skulle ju upp kl 6 egentligen, men iaf.

R behövde inte vara på jobbet kl 7, så han körde C till dagis för en stund sedan. Nu ska jag sätta mig och betala lite räkningar, och sen försöka göra mig iordning så folk inte svimmar när de ser mig ;)

Puss & Kram!


Design by Tasnim RSS 2.0