Heart Chat Bubble

En lång dag

Efter en lång dag med "underbart" trots från min älskade dotter och 2000 pip & gnäll från min söta hund så ska det nu bli skönt att sova.

Marley har hängt över soffkanten större delen av dagen och försökt övertala mig med gnäll & pip till att ta en av Cassies nallar till honom -.-

Med Cassie så har det nästan bara varit bråk från det att hon vaknade, hon ville gå ut, sen ville hon vara inne, i mitt tappra försök att plocka undan lite så slängde hon ner alla soffkuddarna på golvet, evigt skrikande NEJ och en massa bråkande med Marley.. Nej usch för trotsåldern.

Men jag älskar dem ändå! Till månen och tillbaka. Men ibland så vill jag bara ha semester. Haha!

Annars så har dagen varit okej. God middag; Potatis, fiskpinnar & stuvad spenat. Walking Dead är igång med säsong 3 och det har inte regnat hela dagen. Bara halva. Och det är ju ett stort plus! ;)

Sov så gott, vänner & ovänner <3


Rock of Ages

Just a small town girl, livin' in a lonely world
She took the midnight train goin' anywhere
Just a city boy, born and raised in south Detroit
He took the midnight train goin' anywhere


En bra dag

Ja idag är en sådan dag då det känns som att det mesta flyter på i en riktigt bra riktning! Härligt med sådana dagar :)

Igår så bakade jag och Cassie inga scones, men vi gjorde en smaskig äppelpaj! Den slank ner som lite fika när Robin hade kommit hem. Gott som tusan, och ännu godare var den för jag har minsann inte bakat en äppelpaj på säkert 10 år!


Bakdag

Idag så tänkte jag ha en liten bakdag, ska slänga ihopa något sött, och så ska jag baka scones. Kommer nog att bli ostscones denna gången, för älsklingen är eld & lågor över dem :)

Snart dags att göra sig anständig inför mötet på praktiken, kommer gå snabbt men vill inte se ut som ett troll! Haha!Som denna snubben ;)


Riktigt höstväder idag, vilket jag tycker är extremt mysigt! Älskar hösten. Tråkigt dock att jag måste spendera eftermiddagen/kvällen med att tvätta. Men det ska nog bli en bra dag av denna iaf.

-xoxo

Vuxenpoäng

 
Idag efter praktiken så kollade vi på ett hus som är till salu. Kändes väldigt roligt, men fick lite panik. Vad ska man fråga? Hur gör man?! Haha!

Men hur & när det blir hus det får vi se. Pengarna måste ju finnas också :)

Praktiken har gått bra! Jobbade tisdag-fredag, ledig lördag, jobbade igår och idag. Nu är jag ledig i två dagar och sen blir det torsdag, lördag & söndag 7-16, fredag blir ett pass 14-21. Mycket roligt!!!
Dock jobbigt för fötterna! nya skor och jag är inte van vid att gå/stå hela dagarna, men man vänjer ju sig sakta men säkert.

Imorgon så kommer en av mina lärare och ska träffa mig och min handledare på praktiken. Ska bli spännande att se vad hon har att säga.

Hur går livet för er?

...

Ibland så blir man överraskad. Men sånt är livet! Man kan inte få allt här i livet..

Annars så har dagen gått bra, praktiken var rolig som vanligt, men jag kom i säng sent igår så det var segt att komma upp i tid imorse :( Men men, ska gå och lägga mig om inte allt för länge. Ska jobba 7-16 imorgon med, sen har jag helg på lördag innan jag jobbar två dagar till..

Blev lite ledsen idag, när Robin hämtade Cassie på dagis så hade hon rivits i ansiktet av en annan flicka :( Så i höger tinning har hon ett rejält rivmärke, och under höger öga så har hon jättemånga klösmärken :( Ser hemskt ut!! :(

Nu ska jag tigga fotmassage av min fina älskling. Natti på er!


Kattkonst

Vid ett besök på donken i helgen så hade de ansiktsmålning, så Cassie blev målad som en katt 😍 Så jäkla söt!! Dock en dålig bild, för jag tog den när hon satt i mitt knä, haha!

Dagen idag har gått bra! Fixade lite här hemma innan Robin & Cassie kom hem från Kristianstad, diskade, plockad undan och sopade av golvet. Sen var det praktiken 14-21. Mycket trevligt!
Imorgon, fredag, söndag & måndag så är det praktik 7-16. Sen är jag ledig tisdag & onsdag. Så det är jobb jobb jobb hela tiden. Men roligt, och intressant! Trodde faktiskt inte att äldrevården skulle vara så intressant, men tji fick jag!

Så nu tänkte jag krypa ner i sängen med min älskling och snarka en stund innan jag ska upp igen för att jobba.

Sov så gott!


Mycket

Som händer & sker. Man ska hinna med praktiken, måste beställa böcker inför nästa kurs som startar om 2 veckor, få ihop alla timmarna på praktiken, gå ut med hunden, ta hand om hemmet..

Ja det är mycket som man ska få ihop i en vardag. Just nu är jag mest tacksam för att vi bara har Cassie att hinna med, och att vi inte har 7 barn. Haha!
Hur skulle vi orka det?

Robin har blivit sjukskriven pga en fraktur på ett revben, men han ska börja jobba i slutet av veckan tror han. Fast att han är sjukskriven till på tisdag. Men han avgör ju själv om han kan jobba eller inte :)
Dock så är det en del press på jobbfronten, några har fått gå mm. Så vi är lite oroliga för att han inte ska få fortsätta :( Men han har iaf papper på att han ska jobba till den sista denna månaden..

Vad händer i era liv?

-xoxo


Design by Tasnim RSS 2.0