Heart Chat Bubble

Kalasmys

Dagen:

- Gick & kollade brevlådan iklädd min rosa onepiece & morgonfrilla - När det var loppis & smockat med folk precis utanför. Kul.

- Sålt ett par skor till en tjej som nog berättade de senaste 5 åren av hennes liv på hela 15 minuter. Intressant..

- Hetsat på mig mina kläder för att åka på kalas pga tjejen som drog ut så mycket på tiden så vi blev sena.

- Varit på kalas & ätit riktigt god tårta.

Och än är dagen inte slut. Skönt med helg, och härligt med fina vänner som man kan umgås med. Älskar att se Cassie leka med andra barn!

Bjuder på en bild på mitt akvarium med mina 3 demasoni (blåsvarta), 3 fire fish (organga) och 2 vita golden.

Hoppas ni haft en fin helg!


Plugghästen

Känner jag mig som just nu. Haha! Förmiddagen spenderades med näsan i boken & i mina anteckningar. Och såklart lite varvat med skitsnack med de andra som också läser. Strax innan lunch så tog jag & Mia en promenad ner till torget, sen tillbaka till skolan igen och åt lite lunch.
Sen vart det dags för att plugga igen till kl 13 då det var info om APL:en som vi ska ut på nästa vecka. Plats fixade jag igår, så det är skönt att det är klart. Tråkigt dock att jag sköt på det så länge så jag blev stressad av det..

Nu återstår resten av dagen av mys med familjen, tvättstugan och pluggande.. Vill ju få godkänt i kursen ;)

-xoxo


Akvarium

Här har ni en lite mindre bra bild på mitt akvarium med mina 3 blyga firrar. Ska i med fler från vårt stora snart, så får vi se om det fungerar med de jag redan har där i eller inte. De är tydligen muchet arga av sig..

Iaf, nu har jag precis fyllt på mes vatten i vårt stora, det dunstar ju så nu den senaste veckan så har jag fått lyssna på ett evigt jädra porlande.. Väldigt irriterande så nu är jag nöjd över att få slippa lyssna på det.. :)

Nu ska jag krypa ner under mitt täckte strax och sova. Imorgon så ska jag plugga massor inför tentan som är på torsdag..

-xoxo


Tisdag

Veckan har börjat bra :) Igår så var det temadag & det betyder att alla som läser programmet ska vara närvarande för att lösa en eller flera uppgifter. Spännande & intressant!!

Vi fick titta på en film, The last King of Scottland, och sedan sitta i grupper och diskutera. Mycket intressant film som väckte känslor, klart sevärd!

Idag så hade vi möjlighet att komma in mellan 9-12 för att få hjälp om vi fastnat med instuderingafrågorna. Men vi var klara redan efter 40 minuter så nu är jag hemma igen och städar lite mm.

-xoxo


En vanlig söndag

Bilden är lånad från weheartit .
 

God afton vackra människor :)
Nu har jag precis skrivit klart den sista skrivdelen och skickat in den, hoppas på att jag kommer få se redan på tisdag vad jag får för betyg på den. Dock tyckte jag att den var rätt så svår, så ett B som jag fick på den förra tror jag knappast att jag får nu.
 
Dagen idag då. Jo vi fick finbesök av Robins föräldrar & deras två hundar. Deras Totte blev opererad för några dagar sedan och hade varit på besök hos vetrinären idag igen för han har inte mått så bra. Stackaren. Deras tik Kasmi var pigg & glad som vanligt så hon & Marley fick komma ut på en skön lek & springrunda innan :)
 
Annars så har det mest varit lite tråkigt, vi har städat lite, tvättat lite, handlat och kollat på film. Bara haft en slappedag helt enkelt. Men det är ju skönt det också!
 
Hur har er söndag sett ut?
-xoxo

Familjemys

Lek i sandlådan


Lördag


 
Bilden är lånad från weheartit .

God förmiddag!

Sitter här i soffan och latar mig lite innan jag ska börja göra lite nytta, ska ner i tvättstugan och köra igång disken tänkte jag. Ikväll så får vi besök av Robins kollega Kenny, hans sambo Jennie & deras grymt söta dotter O. Mysigt med bebis!!!

Loggade in på plattformen igår & såg att jag fått betyg på skrivdelen jag lämnade in i veckan, den handlade om Kommunikation. Betyget blev B!!! Åh gud vad glad jag blev när jag läste det! Haha, dansade lite & tjoade av lycka. Nice! Hoppas på att få iaf ett C på den sista skrivdelen.

Vad ska ni göra idag?
 
-xoxo

Ny design!

 
Tjooho!
 
Jag laddade ner en grund till en design i förmiddags och har suttit och småpillat lite under dagen när jag har kunnat. Och så här blev resultatet! Jag är så stolt över mig själv :D
 
Vad tycker ni? Om ni skulle hitta något som är konstigt så säg till så ska jag se om jag kan fixa det :)
 
-xoxo

True words

.

Pippitoffsar


Ibland så är mitt hjärta bara så obeskrivligt underbar

Morgonstund

Cassie för 1 år sedan. Iklädd sin poliströja när hon kör sin polisbil :love:
 
Vaknade kl 7 och kunde inte somna om, pratade lite med en vän och sen satte jag mig vid datorn och inväntade att mitt troll skulle vakna. Så nu ligger hon & Marley i soffan och tittar på barnkanalen medan jag funderar på om jag ska klä på mig eller om jag ska mysa i min onepiece hela dagen ;-)

Robin fick jobba över igår då det varit strul med lastningen av en bil med släp, han kom hem halv 11 -.- Och givetvis så skulle han jobba idag också. Trist, men vad kan man göra, det är ju pengar om inte annat. Och han är hemma till senast 15 så det blir inte en så lång dag.

Tråkigt väder har vi idag också! Får se vad vi kan hitta på här hemma under dagen. Jag ska iaf försöka göra sista skrivdelen inför tentan, och sen blir det till att plugga, plugga, plugga..

-xoxo
 

Utkast: Sep. 13, 2012

 
God kväll på er :-)

Nu sitter jag i soffan och pustar ut lite efter en hektiskt dag. Haha! Har knappt hunnit sitta ner idag, men sånt är livet vissa dagar. Skönt dock att dagen har gott snabbt!!

Dagen såg ut så här idag: Körde & lämnade Cassie, städade (dammsugarens munstycke gick sönder), pluggade med Mia, gjorde ett delprov, Mia åkte hem & jag körde & handlade på Willys, kom hem & packade upp, bovärden kom och luftade elementen, promenad med Marley, ställa iordning möblerna, hämtade Cassie.

Så nu varvar jag och älsklingstjejen ner i soffan en stund innan vi börjar med middagen. Sen ska jag vika tvätt har jag tänkt.
Sedan vad som sker resten av kvällen vet jag inte alls, men skönt är iaf att det är sista arbetsdagen för Robin denna veckan! Så skönt att han är ledig imorgon!!

Någon som ska göra något roligt i helgen?

Lördagsmys?

Detta är då delvis vad jag ska roa mig med idag.. Inte hysteriskt roligt att vika tvätt men skönt när det är avklarat (har lite mer än en hel blå kasse till som väntar på att bli rent i tvättstugan).

Sen ska jag gå igenom min byrå som jag inte kan stänga, inte ens när hälften av kläderna ligger i tvätten.. Så det är verkligen dags att ta itu med det nu.
Ska försöka rensa ur bland Robins kläder också, men det får vi se hur det blir med det.

Hur ser er lördag ut?

-xoxo


Myspys

Cassandra & jag tillbringade en stund tillsammans i köket och bakade lite fina (och goda!!) blåbärsmuffins och chokladmuffins :-)

Cassie tyckte att et var superroligt, jag tyckte det var avslappnande och Robin ser numera gravid ut. Ungefär. Haha!

Så nu tänkte jag besöka tvättstugan igen och fortsätta med tvätten. Hoppas ni alla har en mysig fredag :love:

-xoxo

Busy woman

 
Ja här rullar dagarna på i rasande fart känns det som!! Igår så hade jag min första tenta och det kändes riktigt bra faktiskt, men hur det egentligen gick återstår att se ;-)

Idag så var det Robins lediga dag, men som vanligt så fick han hoppa in och jobba iaf. Men han började inte förrän kl 9 så han körde och lämnade Cassie imorse så jag slapp köra i regnet. Skönt det! Nu blåser det bara extremt mycket & jag ska strax hämta hem min lilla trollunge..
 



Vid strax efter 9 så kom Mia hit idag, vi satte oss ner och gjorde klart alla frågorna till instuderingsfrågorna på del 5, sen gjorde jag testet för del 6. Så nu har jag bara instuderingsfrågorna kvar på del 6, 7 & 8, själctesterna för 7 & 8 samt skrivuppgifterna för 6 & 8..
Jag har påbörjat det iaf, så det känns riktigt bra. Får se om jag påbörjar skrivuppgiftstesterna i helgen eller om jag väntar.
På instuderingsfrågorna så är det ca 60 frågor som vi ska svara på, stycket. Så det tar sin lilla stund!!

Efter att Mia åkte hem idag så slängde jag i tredje maskinen med tvätt, vek det som var torrt och städade Cassies rum. Ska försöka få till ett ryck där inne i helgen och rensa i våra garderober mm.

Robin ska inte jobba på söndag.. Skönt att han ska vara hemma, men samtidigt så sitter ju pengarna aldrig fel. Haha!! Jaja, han fick hoppa in ett par timmar idag istället så det jämnar ju ut sig lite ;-)

-xoxo

Första tentan avklarad

Och det kändes bra! Hoppas nu bara att jag fick så bra resultat på den som det känns :-)

Så imorgon så blir det att påbörja instuderingsfrågorna för nästa halva av kursen. Tenta på det om två veckor :-P Ja ingen vila här inte!! Märks att jag inte är van vid att plugga, hjärnan känns helt mosig var kväll, haha! Är inte van vid att läsa/tänka efter så mycket..

Hoppas på att Robin är ledig från jobbet imorgon, hade varit roligt om han var det eftersom han ska jobba på söndag, vad det är tänkt iaf..

-xoxo

Vardagsgisslan & smurfmamma

Lady Dahmer & Apan har idag släppt det tredje avsnittet av sin "tv pod". Och så jäkla skönt att höra att man inte är den enda rabiata morsan som ibland skriker sig smurfblå, eller som känner att "Nej, nu vill jag inte mer! Nu flyttar jag till en egen lägenhet där det inte ligger lego överallt, där ingen drar i en jämt och vrålar mamma, där man får skita ifred och där det är lugn och ro"


Det är ju pinsamt att känna så, jag skäms asmycket!!! Jag älskar Cassie över allt annat, Robin är min soulmate och Marley är världens finaste fjanthund. Men ibland så vill jag kaskadspy på allting och typ gräva ner mig i ett hål..
Men för det mesta så är jag okej med situationen, alltså att jag exempel städat tvrummet, går in i Cassies rum och dammsuger och när jag kommer ut i tvrummet igen så börjar jag fundera på om jag verkligen städade där innan.. Haha! Jag är okej med att Cassie kan slänga iväg sin sked med mat när hon blir arg vid middagen, att jag får en slemmig klubba i håret av misstag när jag får en kram, att Robin oftast jobbar ca 15 timmar om dagen, att Marley får adhd-ryck osv. Jag ÄR oftast nöjd med det, och skrattar åt alla de skumma och roliga situationer som uppstår.

Exempel: Vi skulle köpa ett akvarium och när familjen står i sin dörr & väntar på oss och vi går på deras uppfart så drar Cassie upp tröjan och visar magen, hon säger - "Titta, Cassie tuttar!" och klämmer sig på "brösten"..
Jag trodde jag skulle dö, många funderingar om vad de nu tänkte om oss som föräldrar hann snurra i skallen innan mamman i den familjen säger: "Haha, så hon är inne i en tuttperiod hon också! Min dotter hade en också när hon var ca 3 och hon hängde nästan i mina bröst vart vi än gick!!"
Phu! En sten lättade kände jag bara då. Det är tydligen inte bara jag som har ett barn som gör knäppa grejer!
 
"Perfekta" Familjen

Men då dessa dagarna då jag känner att nej, jag VILL inte detta mer. LÅÅÅÅÅÅT MIG VAAAAA! är det enda som snurrar i mitt huvud, jag fantiserar om att kunna ligga i soffan en lugn fredagkväll och beställa pizza utan att behöva smyga med det. Vi brukar nämligen få ringa och beställa i smyg, annars så springer Cassie och vrålar "PIZZAAAA" ända tills den är i hennes mun. Verkligen en lugn och harmoniskt kväll då, haha!
Och då skammen och skuldkänslorna när man får känslan av att vilja komma bort från sitt barn, och sin jobbiga sambo som gnäller över att han haft en stressig dag på jobbet.. "Vafan, du jobbade i 15 timmar och slapp springa ut med en unge iklädd stövlar och blöja för hunden hade åkt på diarré och toksket vatten hela dagen. Du slapp sitta med ungen i knäet som kollade på bamse på iphonen när du sket igår. Och du slapp städa när du kom hem. Suck it up!!" Tänker jag till Robin då, men jag säger det inte.
För jag vet om att han har JOBBAT FYSISKT i 10 av de 15 timmarna han var på jobbet. Han har läst fraktsedlar, lastat pallar och skit (spelat tetris som han själv säger), ringt en massa samtal för att kolla om allting går enligt schemat på ställena han ska lasta på, kollar om någon av kollegorna behöver hjälp, har ständig dialog med transport chefen osv.. Han är ju klart som korvspad svintrött när han kommer hem. Och glad, Glad som en liten aborre på tjack.

Jag blir avundsjuk. För jag som varit i skolan i 5 timmar, och bråkat med Cassie om stora och små ting resten av dagen, promenerat med hunden, vikt tvätt och lagat middag. Kanske plockat undan lite och dammsugat. Och känner mig som en aborre som tagit en överdos av heroin ungefär.

Jag blir ledsen och irriterad över att Cassie jämt ska bråka med mig, men med sin pappa så är hon i 90% av tiden en jäkla ängel. Sen kryper vi alla ner i sängen, pratar lite om ditten och datten, Cassie försöker stjäla någon leverfläck av mig (AJ!!!!) och jag känner då
 
Fikar macka på driftingtävling i Bivaröd


Gud vad jag älskar min knäppa familj!! Och gud vad de älskar mig! Jag har det jäkligt bra faktiskt. Och så känner jag mig riktigt nöjd med allting.

Till cirkusen drar igång nästa morgon igen. Men sån´t är livet!!!

- xoxo

Skolan

 
Ja i skolan så går det bra, lite trist bara att jag låg hemma med världens huvudvärk i tisdag när vi hade självstudier, och tosdag-fredag när det också var självstudier så var Cassie megadålig i magen.. Så idag skulle jag sätta mig ner och göra de 4 proven som ska vara gjorda innan tentan på tosdag förmiddag..

Meeeen, då ligger inte det online, det funkar inte!! De måste ha något problem med någon server eller liknande. Vansinnigt jobbigt iaf!!
Men nu har jag anmält mig till tentan på torsdag, så jag hoppas på att jag kan göra testen ikväll, eller senast på tisdag..

Åh vad stressad jag känner mig nu :( Ska snart ner i tvättstugan och hänga upp en maskin tvätt och köra igång en maskin till, diskmaskinen är igång och efter tvätten så ska jag köra in en sväng till Laholm har jag tänkt.

Är ensam hemma inatt för Robin åkte till sina föräldrar med Cassie & Marley så jag kunde fixa proven i lugn och ro.. Men det ska bli skönt att ha en lugn natt & morgon, även om jag saknar dem supermycket :-(

- xoxo

Design by Tasnim RSS 2.0