Heart Chat Bubble

Familjen är komplett igen

 
Bilden är tagen idag när han ligger i soffan och slappar..
 
Ja vår lilla älsklingfis fick komma hem igen i måndagskväll. Skönt!!!! Vi fick lite piller och en salva. Salvan är för åderbrock och ska påskynda processen med att svullnaden ska gå ner. Vi smörjer morgon och kväll med den på de områdena som är missfärgade. Och det är ju lite skillnad sen i lördags. Och det känns sjukt skönt!!!
 
Igår så var vi på vårdcentralen med Cassie för att ta prov på om hon är laktos eller glutenintollerant. Hoppas på att få svar snart, men det skulle ta ca 7-10 dagar. Idag så fick jag hämta henne på förskolan vid 13 tiden, hon var dålig i magen igen!!!
Jag blir KNÄPP!!! Tenta imorgon, som jag egentligen skulle gjort förra veckan, men jag får skjuta upp den till nästa vecka igen. Skittråkigt!!! Efter det så har jag en tenta till, som då blir gjord 1 vecka efter kursen slutat. Aptråkigt!
 
Annars så har det inte hänt så mycket för min del.. Ha det bäst!

Han fick stanna kvar hos veterinären

Lilla Marley fick åka tillbaka till veterinären imorse. Och han fick stanna kvar för observation och fick antibiotika. Stackaren :(

Det svullnade upp ordentligt på honom igår, och imorse var det ingen förändring. Så vi blev lite oroliga och åkte till veterinären som blev bekymrad och ville ha kvar honom tills imorgon iaf.
Så vi får se om han får komma hem imorgon eller om han får stanna kvar längre :(

Här får ni bilder på hur svullen han är. Stackaren <3 Och han som aldrig sovit ensam, alltid legat vid mina ben.


Ooohh aj aj aj aj buff..

Stackars, stackars lilla Marleyfisen. Idag så förlorade han sin "mandom" innan han ens fått sprida sin säd. Stackaren.
En ledsen liten kille som kom hem, lite förundrad över vad det var som hänt.

Han är svullen till tusen, och ledsen. Han vill vara nära nära, helst ligga på Robin och bli klappad. Tratten är inget kul alls säger han. När den åker på så piper han bara och tittar på oss bedjande.. "Snäääällaaaa, kan vi inte ta av denna hemska, hemska saken..?"

Får se om han är lite piggare och mindre svullen imorgon. Han är inte varm om svullnaden iaf, och det är ett bra tecken. Vill gärna gå ut och göra sitt, som även det går utan problem.

Tur att man bara kastreras en gång i livet..


Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma igen. Skönt att komma in i värmen :) Var rätt så kallt i lokalen vi var i efter ceremonin, men det var god mat & god fika så det var riktigt bra ändå ;) Haha!

Lite tråkigt att Cassie är dålig i magen, och att hon la en ordentlig laddning 10 minuter efter vi kom till lokalen, så hennes klänning och strumpbyxa blev kladdiga. Såklart så blev hon Jätteledsen för att hon inte kunde ha sin klänning mer :( Men hon får ha den snart igen :)

Bilden är från när det var dop sist, där hade hon också på sig sin fina favoritklänning <3


Dopsöndag

Idag är det dop för vännernas lilla Olivia <3 Sjukt söt & go unge!

Beroende på vad klockan är när vi kommer hem igen så ska jag packa lite grejer inför flytten. Har inte hunnit med det ännu :(
Tänkte börja i köket, ta lite porslin mm.

Hur ser er söndag ut?


Energi

Igår hade jag sån energi, kändes så bra att komma tillbaka till skolan, en ny termin och en ny kurs att läsa! Skönt att slippa stressen som jag hade nu innan den första terminen slutade.
Skrev ut papper, diskade, lagade middag, plockade undan i köket, kastade soppåsarna, var hemma en sväng hos grannen och pratade skit och drack kaffe medan Cassie lekte med hennes dotter N :)
 
Grannen J, hon började samma utbildning som mig igår :D Roligt! Extra kul är att vi ska ha lektion ihop nästa vecka. Hon läser Voms1 och jag läser Voms2. Och så ska vi sitta hemma hos henne och plugga lite i veckorna. Dock så ska jag ut på praktik igen snart, denna gången på sjukhuset. Så då kommer jag inte kunna leka lattemorsa längre. Haha!
 
Min envisa förkylning börjar ge med sig. Skööönt! Hoppas den försvinner helt inom en riktigt snar framtid! Är lagom trött på denna hostan numera.
 
Nu ska jag fortsätta plugga tänkte jag, har tenta redan nästa vecka :)
 
 
Ha det underbart i snön som kom inatt :D
 

Dagen igår

Fast hur slutresultatet blev får ni se en annan dag, för i all hast att komma hem kl 01.15 så glömde jag att fota hur det blev när det var klart -.-


Kökstapet

Fondväggen i köket är så fin..


Under progress

Ja, badrummet och köket är fortfarande vad som står på vår To Do list :)

Ikväll så sätter vi upp badrumsskåpet och komoden, ska sätta toalettstolen på plats och handdukstorken.

I köket så ska vi måla lite till och sätta upp köksluckorna. Får se om det sätts tapeter ikväll med.

Under morgondagen så blir det golvläggning i köket, både värmegolvet och det vanliga som ska på plats.

Men det går sakta men säkert framåt.


Vem behöver toastol

Närmande har ett hål i golvet? ;)

Hehe..


1 år har gått, och lite till

Sedan jag startade upp denna bloggen upptäckte jag innan. Oj som tiden den går! Roligt är det iaf att kunna kika tillbaka och se vad jag gjorde för 1 år sedan.
 
Håller på en del här hemma och ändå så kommer jag ingenstans tycker jag. Haha! Har hängt upp en maskin tvätt och har en halv till som ska hängas upp om en stund. En av grannarna tvättade idag med, och hans tvätt tar evigheter att torka. Så jag får tvätta lite mer ikväll som jag kan hänga upp i torkskåpet. Dessa maskinerna jag kört nu fick hängas upp i lägenheten.
 
Gud vad jag längtar tills vi bor i huset, så jag kan tvätta när jag vill och inte behöva tänka på att andra kanske också behöver tvätta just idag. Och så skönt det ska bli med all yta! Så mycket plats vi kommer ha! Haha!
 
Dessutom så ska det bli rätt så skönt att slippa ha jobbiga grannar som jämt ska tycka & tänka en massa, gå igenom ens soppåsar och allmänt gnälla på allt man gör :P
 
 
Hade varit roligare att ha en sån här granne, haha ;)

Nu har orken infunnit sig igen

Och det känns toppen! Äntligen så börjar hostan och min förkylning ge med sig..
Orken att laga mat, diska, tvätta och plocka har inte funnits. Så denna veckan har lägenheten förfallit typ. Haha! Men Robin tog med sig Cassie och Marley till huset, hans föräldrar kommer dit nu så de ska fixa en massa där.

Så en stund framöver här hemma kommer jag diska, tvätta lite och småplocka. Ska tänka över lite över vad vi ska börja packa i helgen så vi inte står med allting när det väl är dags att flytta in i huset. Nu börjar det äntligen att kännas mer på gång. Härlig känsla.

I början på mars hoppas jag att vi kan börja installera oss i huset. Har tänkt ha lite kalas för Cassie i huset när hon fyller år. Så ordning och reda vill jag gärna ha då, och inte en massa flyttlådor överallt :)

Fast just nu längtar börsen i mig tills Walking Dead börjar igen i februari. Bara en månad kvar nu -.-

Hur ser er helg ut?


Ja men året börjar ju superbra

Precis vad man vill ha som start på det nya året. Robin har varit magsjuk - Igen! Och jag är superförkyld.. Näsa, öron, hals.. Ja rubbet fick jag med min förkylning.

Imorgon får vi släpa våra sjuka arslen till huset och måla i köket och spackla på Cassies rum. Skulle egentligen ha gjorts igår kväll.. Men med tanke på att Robin satt på toa från att han kom hem (20.30) tills vi gick och la oss (00.30) så blev det inte av. Mysigt detta inlägget blev då.

Men så är livet ibland. Hårt och äckligt ;) Haha!

Bjuder på en fin bild på mig som Cassie tog i smyg igår :) Jag, superförkyld med konstant rinnande ögon. Sexigt till tusen ;)


Hängig & lycklig

Ja nu har hostan börjat ge med sig, men istället så har jag fått en ordentlig förkylning som börjar sätta sig på öronen, näsan & ögonen rinner, halsen är svullen och jag är allmänt matt.

Inte kul alls. Men det går över så småningom :) Har haft en bra dag idag iaf. Kom precis hem från bästa Joanna i Laholm. Cassie tyckte det var roligt att åka buss (som vanligt) och skönt för mig att komma ut och slippa en massa krav.

Så nu ska både jag & lilla hjärtat mysa en liten stund och samla lite kraft tänkte vi :) Det behövs.


Så skönt

Att äntligen vara klar med denna terminens kurser.

Tentan idag gick riktigt bra, kändes bra när jag satt och skrev. Förvånad blev jag dock när jag loggade in och såg att jag fick D i betyg på tentan & kursen. Det trodde jag inte! Visst är det bara ett G+ men jag hade bara räknat med ett E.

Så nu blir det att sitta med näsan i nöjesboken resten av dagen tror jag. Så skönt att slippa känna stressen :)



God natt eller God morgon?

Ja nu kallar sängen på mig efter ett par timmars pluggande. Har skrivit och skickat in två skrivuppgifter, svarat och skrivit ut instuderingsfrågor på alla 4 delområden. Läst igenom allting och skrivit ner och sedan ut en lösningsmodell för etiska problem.

Det känns i huvudet kan jag säga. Arg och besviken är jag också. På mig själv. För att jag alltid är ute i sista stunden och planerar så dåligt. Jag har haft 3 dagar på mig att plugga. Och ändå så sitter jag kvällen innan och pluggar som tusan.

Det är stressen och pressen som talar. Jag har varit så stressad över att inte kunna plugga för att Cassie varit hemma från förskolan så mycket. (Jag hatar diarré)
Jag skjuter upp pluggandet för att slippa känna stressen över att behöva lära in allting. Förnekelse. Haha! Så jäkla dåligt. Men nu ska jag börja prioritera bättre, och plugga mer. För Cassie ska fanimej (ursäkta språket) sluta var sjuk och dålig i magen så hon kan vara på förskolan så jag kan börja plugga mer.

Jaja, tenta imorgon. Hoppas jag klarar den. Annars så blir det omtenta på onsdag. Sista chansen, annars så får jag underkänt i kursen -.-

Sov så gott, det ska jag försöka göra inatt.


Åh så tjusigt det blir!

Ja, som det kan bli ibland. Robin spyr, Cassie var trött och ville ha mat som hon själv sa. Så jag gjorde köttbullar & pasta.. High faschion inom matindustrin ;) Haha!
Själv så ligger jag och lider av huvudvärk, som tusan. Men det går över så småningom..

Här har ni bild på fina svärföräldrarnas produktivitet. Fasen vad de är kickass. På riktigt. Idoler!! <3


Dags att sätta kakel i köket


Badrummet just nu


Ge mig själv tid

Ja det var mitt nyårslöfte. Och jag försöker! Efter tenta, lite pluggande och målande i huset så unnar jag mig nu en ensam stund hemma. Med en av mina nya böcker som kom idag :)

Hade ni något nyårslöfte för detta året?


Klar med kursen!

Äntligen säger jag bara!! Sonjas har längtat efter denna dagen.. Skulle varit klar med Medicin 1 för ett tag sen, men eftersom jag fått vara hemma med Cassie så har jag missat så många timmar att plugga på och tentatillfällen..

Idag fick jag göra kompletteringen för del 2, och klarade det! Så nu i helgen så ska jag plugga Etik & så ska jag tenta den på måndag. Hoppas på att slippa komplettera den, för då måste jag göra det på onsdag :(

Men idag, så firar jag att jag är klar med Medicinen :)


2013 - Nytt år med nya möjligheter

Jaha, då var det var det nytt år. Igen. Sinnessjukt vad tiden den bara rusar förbi. Känns som att jag aldrig riktigt har tid att stanna upp och bara andas, reflektera över vad som händer omkring mig mm.
Men det kommer väl. Det är ju lite mycket med huset, skolan, Cassie, lägenheten mm. Men det är roligt att fylla upp dagarna med något.
 
 
Bakade en god tårta på nyår :)
 
I huset så görs det framsteg, dock har jag inte varit där ute och gjort något direkt på ett tag. Vi har haft en del sjukdomar här hemma, så jag har mest stannat hemma. Det har varit magsjuka. just nu förkylning, Cassies mage har strulat en massa osv.
 
Nyår spenderade vi i goda vänners sällskap. Vi åt god middag, snackade skit, lekte med barnen, spelade spel mm. Mysigt och avslappnat. Vi var hemma tidigt, och det var riktigt skönt det med,
Jul har vi firat hela 4 gånger denna gången. Först hos samma vänner vi var med på nyår, dagen innan i Hässleholm med Robins familj, och juldagen med pappa. I lördags så var vi hemma hos syrran och firade med mamma.
 
Så nu är jag lite lagom trött på julmat, crejvar tacos och pytt i panna. Haha!
 
 
Älsklingsungen hos sin moster, lite rädd för tomten men ändå nyfiken
 
Robin har jobbat alla dagar utom nyår, så honom har jag inte sett så mycket av. Men det är okej, han kommer ju hem var kväll iaf. Stackars de som får vara ifrån varandra långa veckor, ibland månader.
 
 
Här bjuder jag på en julbild på mig, haha! Hoppas ni alla haft en bra jul och hade ett trevligt nyår.

Design by Tasnim RSS 2.0