Heart Chat Bubble

Flyttlasset

Ja imorgon så bär det av. Minsann. Äntligen är dagen här!! Ska bli så skönt att ha detta avklarat.

Nu ska vi sova. Kommer bli en lång dag imorgon.


Nervositeten

Börjar infinna sig. Om ett par timmar så börjar praktiken, och detta är ju något som jag aldrig gjort innan. Så nytt & så spännande!!
Hoppas på att dessa 4 veckorna kommer få snabbt och att jag kommer ha roligt, lära mig mycket och komma tillbaka till skolan med många fler erfarenheter :)

Denna veckan kommer vara kaos, i dess esse.. Jag slutar kl 21.30 ikväll och börjar 06.45 imorgon & på onsdag. Imorgon kan jag åka med en annan in till bussen, så då åker jag hemifrån 04.45. Bara för att bussarna går sådär superbra..

Det kommer att gå, hoppas jag iaf!


Nytt rum

Cassie fick åtkomst till sitt nya rum idag. Oj så glad hon är :) Nu ska jag skruva ihop hennes bord + stolar. Hennes garderob får komma upp en annan dag, eller kanske ikväll, det märker vi hur det blir..


Stress! Var det någon som sa - Ta det lugnt?

 
Håret börjar bli långt nu minsann.. Fint som snus.
 
Stressen infinner sig mer och mer. Tänk vad skönt det ska bli när allting är klart!!! Kontroll av städningen blev flyttat till den 25:e istället, tur är väl det. För i stort sett allting är kvar i lägenheten. Och nästa vecka så har jag praktik 6 dagar. Ska se om jag kan få ta bort en dag, ligger ändå 8 timmar plus på schemat.
 
Men det ska bli spännande att påbörja praktiken. På avdelning 21, infektion. Riktigt spännande och intressant..
 
Hoppas på att alla andra har en mindre stressig, och snöfri helg. Jag får vara tacksam för att solen skiner fint idag ;)

Soligt men blåsigt

Det är vädret för oss idag. Härligt med solen, men blåsten kunde ju hållt sig borta tycker jag.

Akvariet är på gång här i huset, sanden är i sen igår och i förrgår blev det vattenfyllt :) Huset gör saaaakta men säkert framsteg, önskar bara att allting var klart nu!!

Såg imorse att jag faktiskt börjar få rätt så långt hår, så jag var bara tvungen att ta en bild :) Fint som snus!


Puss på er, kram B


Att packa

Usch så tråkigt det är. Lådor som samlas på hög, massa grejer man hittar som man glömt bort att man ägde osv.

Har iaf rensat lite i två skåp nu idag, blev en flyttlåda och en stor påse. I påsen ligger kalasgrejor, sockerpasta, utstickare, smoother, pärlor, servetter, receptböcker & en massa annat skit. Känns som att det aldrig tar slut. Och det är vansinnigt tråkigt att göra det själv!! Men kvällarna läggs i huset, Robin jobbar hela dagarna och när helgen kommer är det huset igen. Så packandet faller på mig. Tyvärr.

Pratade med bovärden innan idag. Och bokade in när han ska komma och kontrollera flyttstädningen. Det blev om 13 dagar. Så om mindre än 13 dagar bor vi i huset, och måste ha tömt hela lägenheten, boden & garaget. Och ha städat allting. Städningen känns värst. Måste städa kliniskt rent här, och samtidigt städa i byggkaoset i huset. Känns ju.. Eh, jättekul..

Over & out, B


Sommarbakgrund

Har denna söta bilden som bakgrund på telefonen, brukar titta på den och minnas från ögonblicken då bilderna togs. Mysigt.

När vi väntade på Cassies mormor & plastmorfar så fick hon stå på den mycket spännande grävmaskinen.

När vi var ute på mysig promenad, blev jagade av getingar, Cassie plockade blommor och så skulle jag ta den där fina familjebilden på de andra, och alla såg så jävla dumma ut. Haha.

När vi var på Bivaröds flygraka på Driftingtävling, Erika & Emil var med och vi satt som packade sillar i bilen. Robin körde offroadrally med Cassie i vagnen och hade såklart sönder den -.-

När vi tog båten över till ön, jag försökte fota läskiga fåglar (töntig fobi jag vet) och det slutade med att jag blev jagad av en förbannad anka och en ännu argare svanmamma.. Så mycket fågelskit vi trampade i, och så roligt vi hade det!

Sommaren -12, den hade så många fina stunder. Och jag hoppas på att denna sommaren kommer bjuda på så mycket mer.

Och för er som fortfarande har vinter, gå in på Meekatt's blogg och roa er tills våren är hos er också. Hon är sjukt kul den där mamman.


Vårfina naglar

 
Är så glad för att jag slutat bita på mina naglar! Jag är ju inte van vid att ha "långa" naglar så igår på Ge-kås så köpte jag lite filar. River ju upp en massa småsår på fingarna hela tiden. Iaf så satte jag mig ner innan idag och filade ner dem och lackade dem med ett metallic-nagellack som jag också köpte igår. Supersnyggt! Synd bara att nagelbitandet gett mig snea fingrar och att jag är född med korta och mulliga fingrar :( Haha!!
 
Nu ska jag strax springa till bussen, ska packa ihop datorn också och ta med den till huset. Ska upp och handla en dricka innan också.. Stressa stressa.. När jag kommer dit så ska jag torka ur lite skåp, kanske putsa lite fönster, men flytta på lite lister måste göras iaf :) När Robin kommer senare ikväll så ska jag foga på Cassies rum så det också är gjort!
 
Hoppas att alla njuter av vårsolen! Kram <3
 

Ge-kås

Idag så var jag och grannen Jenni på underbara Ge-kås :) Skulle mest bara ha en massa småplock som rengöringsmedel och sånt. Köpte present till Cassie och en onepiece till henne också.

På bilden så ser ni vad jag ska roa mig med om ett par dagar, haha! Måste bara köpa jord också. Glömde ju det idag :(

Snart så bor vi i huset. Helt ofattbart, och underbart!! Soffan står i tvrummet (hämtade en "ny" i helgen). Så nu ska vi bara sätta upp listerna och sen kan vi börja flytta ut de sakerna på riktigt och göra fint :)

Ikväll så ska vi grilla med våra härliga grannar, och det ska bli sjukt mysigt och roligt som var gång vi umgås med dem!!

Hoppas ni alla haft en bra helg!


Design by Tasnim RSS 2.0