Heart Chat Bubble

FRIENDSHIP

 
Ja åh dessa ljuva två. Bästa kompisar, bästa ovänner, bästa kumpaner, bästa grannar. Söta tillsammans är de iaf!! <3
 
Idag så har det inte gått i många knop, har känt mig helt slut. Är väl stressen för att hinna bli klar med skolan innan terminen tar slut som gör sig påmind. Ska redovisa ett arbete om enn funktionshinder i en kurs, och det ska redovisas på tisdag eller onsdag. Jag började med det idag, på fredag ska jag göra en intervju med en person som har detta funktionshindret.
Har tagit lite tid att fundera ut VAD jag ska skriva om, och VEM jag ska intervjua. Jag vill ju ta om något som intresserar mig, men som jag inte vet så mycket om. Iaf så ska jag skriva om Bipolär sjukdom. Ska bli riktigt spännande & intressant!
 
Annars så flyter det på ganska så okej. Imorgon så är det 3-årskontrollen på Bvc med Cassandra. Ska bli kul, Cassie ser mest fram emot att få åka buss 2 gånger. Haha! Hon älskar verkligen att åka buss och saknar att få göra det 4 dagar i veckan :P Tokunge!
 
På tal om min tokunge, nu är det dags att hämta hem henne från förskolan, sen ska vi hämta hem grannpojken också och sen kommer en av granntjejerna och leker med henne med. Fullt hus med andra ord ( en mamma + bebis kommer också )
 
Adios!

Ordning & reda

 
Bild på Robin, grannarnas hund Bozo & på vår fina Marley.
 
Ja idag så har vi hunnit med ett tråkigt besök hos tandläkaren med Cassie, som gick som det gjorde sist. Vilket innebär att hon VÄGRADE öppna munnen och tryckte ner huvudet mellan mina tuttar. Haha, knäppa unge! Så vi ska dit igen om ca 6 månader och se om det går att kolla på hennes tänder då.
 
När vi kom hem så var det dags att gå till förskolan, Cassie är så stolt över sitt Hello Kitty regnställ så hon ville ha på sig regnjackan när vi gick. Sötis! Inga problem med att lämna henne idag, alla hennes kompisar var ute och lekte så hon satte sig på en cykel direkt och började trampa runt. Fick en slängpuss av henne när jag gick <3
 
När jag kom hem så läste jag lite, och sen fick jag ut tummen ur arslet och satte igång med städningen. Skulle egentligen städat igår, men då fick jag roa mig med att ta bort lim från trappan -.- Inte den roligaste sysselsättningen direkt, men jag & Jenni fick bort limmet från 4 av 7 trappsteg. De andra ska jag fortsätta med idag tänkte jag.
Tvättmaskinen är igång, disken är klar, alla leksaker och annat är undanplockat och golvet är dammsugat. Så skönt att få rent och fint hemma!! det blir så mycket trevligare då, speciellt när man slipper trampa på legobitar ;)
 
I eftermiddag så kommer svärmor, så ska vi fixa lite ikväll & imorgon. Sätta lite lister och annat trevligt misstänker jag. Själv ska jag åka till Halmstad imorgon och lämna in nyckelkortet på Sjukhuset så jag slipper betala 500 kr för det :)
 
 
 

Design by Tasnim RSS 2.0