Heart Chat Bubble

Tiden har nu runnit slut

På min kära praktik, Avdelning 19. Så mycket jag har lärt mig, så många fantastiska personer som arbetar på Hallands Sjukhus Psykiatri.. 

Under dessa 4 veckorna har patienter kommit & gått, vissa har varit där hela tiden.. Otroligt intressant att få se hur de blivit bättre & bättre för att sedan få komma hem. En del har varit oförändrade & någon har blivit bättre för att sedan bli sämre igen. 
Så otroligt lärorikt & intressant. Där ska jag absolut söka sommarjobb, och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får komma dit & arbeta mer.

Har ständigt fått beröm, fått höra att jag gör ett bra jobb, ena handledaren vill att jag ska bli kollega, "Absolut MVG" är bedömningen av den andra, att det känns tryggt att ha mig där av en annan i personalen. Fantastiskt! Jag trivs, vill tillbaka & saknar dem redan!! Den 11:e ska jag ta mig upp för att hälsa på igen. Då är det invigning för den ena av avdelningarna i deras nya lokal. Ska bli intressant att se hur det ser ut. Har ju lyssnat på bankande & borrande i 4 veckor nu.. 

Bakade en tårta tidigare idag som jag bjöd på, döpte den efter ett hormon ;) Haha! De på praktiken skrattade & sa att det aldrig satt fel. Alla gillade den, fick höra att det var den godaste tårtan jag ätit någonsin av en ssk. Roligt!! Alltid roligt att skämma bort andra! 

Nu är jag nästan hemma igen, och imorgon påbörjas sista kursen, sen är jag färdig Undersköterska/Skötare. Makalöst. Tiden har gått så fort. Men nu har jag äntligen hittat vad jag vill göra. 



Ta hand om er! 

Morgonstund




God morgon. Har varit vaken i en timme nu, är fortfarande trött, men inte illa trött som igår.. Hade dagpass igår & ska ha idag (7.45-16). I måndags hade jag kvällen (14-21.30) och eftersom jag åker med grannen hem när jag kan på kvällarna så var jag inte hemma förrän 23.55 i måndagsnatt. Liiiiiite jobbigt att gå upp kl 5 igår pga det. Haha! 
Men imorgon så är det kvällspass igen så då kan jag sova längre! 

Har gjort 2,5 vecka av praktiken nu. Känns så bra, trivs så jädra bra där. Vilket ställe!!! Kommer sakna dem som tusan när jag slutat :( 

Annars så rullar det på ganska så bra. Robin fyller år på fredag, hela 25 år gammal. Ska fira honom lite på lördag, och på söndag ska det bakas en massa. Ska hjälpa en vän & göra 5 doptårtor, så jag måste baka tårtbottnarna på söndag.. 

Men nu måste jag gå till bussen. Hoppas ni alla har en fin höst! 

Design by Tasnim RSS 2.0