Heart Chat Bubble

Lördagen idag









Har påbörjat att sätta upp staketet idag, bytt ut ett fönster (i vårt sovrum), målat grunden på huset, och myst tills trollet somnat i soffan efter en skön dusch nu på kvällen 😍 

Imorgon kommer mamma & Beppe ner.. Ska måla så in i bomben mycket, sätta upp staketet runt resten av tomten & lite annat. Värderingen är på fredag så det är lite stressigt just nu 😒 

Hoppas ni haft en fin höstdag idag 😊

Höstmys

Ja det blir nog lite mys med tända ljus & en film :)

Dagen har gått rätt så snabbt faktiskt, det brukar inte söndagar göra annars :D Jag & Cassie var på gympan imorse från 9.30-10.30. Hon hade superroligt, lite blyg den första halvtimmen men sen släppte hon loss :)

Efter det så lekte hon hemma hos sin kompis N ett par timmar.. Jag la mig & vilade en stund för att jag kunde ;) Haha, när vi hämtat hem hönan så lagade vi middag & sen åkte Robin iväg med en kompis & fiskade.

Jag & Cassie spenderade kvällen med att baka en chokladkaka, hon tittade på Ice Age, jag har tagit itu med disk, tvätt, vattnat blommorna mm. Skönt att få lite gjort här hemma. Så det blev inget latdag iaf.

Imorgon börjar skolan igen, enda lektionen på hela veckan. Ska bli intressant. Just det, tentan klarade jag också! Tog bara 30 minuter efter att jag lämnat in den innan jag fick resultatet. Skönt att ha det avklarat :D

Trevlig kväll på er!


Matt

Just nu för stunden så är jag helt slut. Åkte på en dunderförkylning & orkade inte göra ett smack i 1,5 vecka. Sen la jag en dag på att städa (i fredags), på kvällen sen så kom svärföräldrarna. Hela helgen spenderades med att måls, riva ner gamla panelen på uterummet, sätta upp ny panel, måla den, byta ut taket på uterummet, planera för staketet..

Och igår så var det dags för temadag i skolan, en heldag med diskuterande & tänkande, lyssnande och att insupa information.. När jag kom hem igen vid 16 så var det middag som gällde, & sen pluggade jag till kl 21. Strax efter 22 låg jag i sängen & snarkade.
Idag har det varit heldag i skolan igen med psykiatri 2 kursen. Har precis ätit middag & Robin tog med sig Cassie till Kattvik för att fiska lite med Jenni, Lucas & Linnéa.

Nu är det dags för mig att sätta igång med mer plugg. Morgondagen bjuder på mer pluggande, för på torsdag så är det dags för tenta.

Ojoj, efter tentan kommer jag nog att hamna i någon form av mild koma. Haha, så trött jag kommer vara! Hoppas bara jag klarar tentan :D

Bilden bjuder jag & Cassie på.. Från en av de bättre dagarna med förkylningsbacillerna ^^


Design by Tasnim RSS 2.0