Heart Chat Bubble

Taggad för jobb




Idag är det kärlekens dag minsann. Och typ alla som kan hetsshoppar något fint till sin käresta.. Här inhandlades det en bok & en liten barbieflicka som cyklar till den minsta personen, men även den mest älskade i detta hushållet. Vi vuxna nöjer oss med handlingar :-) 

Ja ikväll blir det jobb, 15-21.15. Gött med lite pengar. Ska jobba 7-13.30 imorgon, söndag 19-22 och tisdag 15-21.15.. Härligt när man blir inringd mycket. Behöver ju pengar till äventyret i April. 

Jag & Cassie ska till Lalandia med min pappa, plastmorsa, lillebror H, lillasyster H, lillasyster Carro & hennes lille Tim. Så roligt vi ska ha det!! 
Cassie går här hemma och tjatar & tjatar, jag har slutat nämna Lalandia inför henne för hon frågar om vi ska åka på semester nu, imorgon, eller snart. Haha! Älskade lilla skruttis! 

Vad hittar ni på för speciellt idag? Eller ni bojkottar kärlekens dag? 

Ha de gott! 

Jobb & kräksjuka




Jobbet i helgen gick ganska så bra. Lördagen var första dagen jag gick själv, hos personer jag dessutom inte hade varit inne hos tidigare. Blev riktigt stressigt och fick ta hjälp av annan personal. Men i söndags så gick det utmärkt! Alla kom upp i tid, jag tog alla själv och det kändes riktigt bra. 

Igår så kom grannpojken Lucas över kl 7.50, hans storasyster skulle till sjukhuset för lite provtagning. Så han fick vara här och leka under tiden. 
Cassie & Lucas hade superroligt, och när hans föräldrar kom hem igen så gick båda barnen över dit för lek. På kvällen skulle han varit här med när grannen skulle på hundkurs, men den blev inställd. Så vi bestämde lite soffmys & film istället. 

Jag & Jenni lämnade Lucas & Cassie hos Robin så skulle vi bara köra in till Laholm och lämna av Linnéa hos hennes pappa och sen handla lite. När Linnéa var lämnad så ringde Robin.. Cassie har spytt ner hela toan & hallen utanför!! :( 
Blev raketfart till Willys, ta det man behövde ha och sen hem fort som fasen. 

Robin klarade inte av att ta allt kräk, så jag fick ta det sista som var på toaletten. Sen torka av allting med skurmedel. Och sen än en gång med klorin. Tvättade det som blev nerkräkt 3 gånger, haha! 

Men idag så mår hon jättebra. Har inte varit något mer med mage eller kräk sen dess. Och det är riktigt skönt!! Så nu hoppas vi på att det var allt, och att det inte kommer mer av den skiten! 

Dock blir det inget dagis eller lek med kompisar för Cassandras del förrän till helgen. Inte populärt hos min lilla dam. Och min anställningsintervju jag skulle haft imorgon fick bli framskjuten, så den 19:e ska jag dit istället. Lång väntan!! 



Design by Tasnim RSS 2.0