Heart Chat Bubble

Hatar

Att vika tvätt. Verkligen hatar. Önskar att jag slapp, men idag så hade jag 9 stycken Ikea & Gekås kassar som jag var tvungen att få undan :(

Eftersom jag inte haft någon plats att lägga Cassies kläder på, så har jag inte orkat ta itu med det förrän nu. Hittade en låda som jag kan lägga hennes kläder i. Men alla Robins kläder!! Jag får in ca 3/4 av hans kläder i garderoben. Fast att jag har rensar ut ca 2 papperskassar med kläder som vi skänkt & slängt..

Jaja. Det löser sig. Nu har jag 2 kassar kvar att ta itu med, sen ska jag fortsätta med att tvätta en maskin, diska och plocka undan. Ikväll så blir det en runda till huset och fixa lite, ska laga lite middag och äta där också. Mysigt!!


Kaos

Ja just nu så känns allting bara kaos.. Lägenheten är totalkaos. Vi började köra ut saker till huset igår, Cassies säng, leksaker, filmer, ytterkläder och annat smått och gott. Cassandras garderob är delvis nermonterad och står som ett tomt skal mitt i hennes rum. I tvrummet är gardinstängerna nere så det det sjukt tomt ut, en hylla är borta och lite andra småsaker.

Lite jobbigt med alla Cassies kläder.. Alla kläderna ligger i tvättpåsar med både mina & Robins kläder. Måste sortera upp det, men så ska orken och tiden infinna sig också. Tänkte påbörja lite ikväll. Får se hur mycket jag orkar ta av alla de 7 kassarna -.-

Huset görs det framsteg. Fondväggen som ni ser på bilden nedan är klar, och det är då tvrummet.. Cassies rum ska det bara fogas lite på och målas i hennes hylla, sen är det helt klart. Skönt som tusan!


Skön känsla som infinner sig

Gårdagen kändes bara som ett enda kaos.. När skulle sätta mig ner och göra självtesterna och skrivfrågorna så funkade inte internet.. Jag blev såklart megasur, och satt i ca 2 timmar och kivades med det. Utan resultat.
Då knackade det på dörren lite oväntat. Det var en målare som försökt ringa mig i över en vecka, men inte fått något svar. Inte så konstigt med tanke på att han hade mitt gamla nummer, som jag gjorde mig av med för 3 år sedan..

Han berättade att han måste börja spackla, slipa och sätta väv idag.. Eh jaha, det var bara att börja tömma Cassandras rum på leksaker, kläder och allt annat. Möblerna placerades i mitten av rummet med hjälp av snälla Jennifer & Robert :) Miljarder tack!! Sen åkte vi till huset för att fixa det sista på murstocken, laga middag och jag fick äntligen internet att fungera så jag kunde göra testerna. När vi kom hem gjorde jag skrivdelarna så det var klart. Kl 00.17 inatt var jag klar med det.

Gick upp imorse, Robin fick köra Cassie till förskolan och Marley till huset. Kl 8 kom målaren och satte igång. Jag åkte till skolan för att göra sista tentan på VOMS 2 kursen. När jag satt där och skrev på diabetesdelen så kändes det som att jag skulle få göra om den delen.. Blev besviken på mig själv, men bestämde mig för att inte lägga energi på det.

Tog bussen till Ränneslöv, gick in till grannen och laddade min telefon, tog en promenad med Marley, grannen & hennes hund. Tog bussen hem med Marley och diskade upp allt, plockade iordning och satte igång med självtesterna på nya kursen, Akutsjukvård. Skrev ut alla papper och sen tog jag det lugnt i en halvtimme innan jag hämtade hem Cassie :)

Påbörjade middagen och loggade in på min elevsida, såg att jag klarade tentan och fick ett C (VG) och på kursen fick jag ett D (G+)!! Så glad jag blev!!

Det firade jag med att dra på mig mjukisbyxorna, och jag ska fortsätta fira senare ikväll, med min Ben & Jerry glass och fotmassage från älsklingen :D

Denna dagen känns riktigt bra trots allt!!


Februari

Ja just nu så känns det verkligen som att dagarna bara susar förbi!! Hinner inte med något alls känns det som.. Är så stressad över att vi snart ska flytta in i huset, allting har blivit så försenat :( Men nu är iaf badrummet till ovanvåningen beställt, tapeter till hallen och sovrummen är inköpta också.
Imorgon ska svärmor & snickaren hålla igång i huset, jag ska dit efter att jag lämnat Cassie på förskolan. Kan bara vara där i någon timme, men jag ska bara sätta upp hyllorna i köksskåpen :) Och det tar ju inte så lång tid :)

Idag så har vi handlat lite byggmaterial och jag tog en runda på City Gross. Skulle bara ha lite tänkte jag, men det blev mycket iaf ;) Haha! Köpte upp lite till huset, har ju börjat fylla på frysen där nu. Tänkte baka lite senare i veckan så det finns lite gott i frysen också. Sitter ju aldrig fel!

Cassie har lekt med sin N hela dagen, supergulligt att Sara & Fredde att passa henne så vi kunde handla i lugn och ro :)

Väl tillbaka så lagade jag smaskig middag till oss alla. Svärmor kom dit samtidigt som oss så hon fick också smaka på lyxmiddagen :) Det blev bakad potatis med räk- & kräftstjärtsröra :) Trist att jag glömde köpa vitlöksbröd också, men det var gott som tusan ändå ;)

Nu ska jag mysa ner mig mer i soffan, fortsätta titta på Game of Thrones och bara slappa. Snart dags att hänga upp tvätten och sen ska jag diska lite innan sängen kallar.

Natti Natti <3


Design by Tasnim RSS 2.0