Heart Chat Bubble

Nu är jag äntligen en av dem!!

C med bästis A-L i vintras :love:


Haha, jag har så länge velat ha en Onepiece.. Delvis för att de är så sjukt fula, och för att det sett så bekvämt ut att ha dem!! Och idag så fick jag en supersöt av Sara :D Hon tyckte att den var för stor och hade köpt en annan & ville bara bli av med denna! Tusen, tusen tack :love:

Det blev en rätt så bra dag idag! Hade mysigt hos Sara med en massa struntprat, sen vidare till Lärarcentrum. Väl utanför där så träffade jag Alexsandra som erbjöd sig att ta hand om C medans jag var på mitt möte. Så de gick hem till Alexsandra och fikade lite muffins & saft. Mysisar! Längtar tills Alexsandras bebis kommer i sommar, som det ska snusas bebis då!!

Fick stressa ner till affären från A, för C bestämde sig för att lägga ett bamselass i blöjan precis innan vi skulle gå :-( Så jag fick halvspringa ner till affären, och som tur var så fanns där inte så mycket kunder, så det var snabbt in och ganska snabbt ut. Halvsprang upp till busshållplatsen, och insåg att det var en hel kvart kvar tills bussen skulle gå :-D Haha! Jaja, men vi hann med den iaf. Kom hem strax innan R kom hem. Lagade middag & diskade, sen körde vi hem till Mia och blev bjudna på nybakade kanelbullar. Mums!!!

Så nu sitter jag i soffan, hemma igen sedan en stund tillbaka. C ligger i sin säng och snarkar tungt. Resten av kvällen ska bestå av soffhäng med min älskling :love: Tittar på Australia just nu, älskar den filmen :-)

I väntans tider

Den positionen hade jag gärna intagit nu


Jag har tid hos studievägledaren kl 15.15, bussarna går kl 13 och kl 15.07.. Så jag & C får ta bussen in kl 13, våldgästa fina Sara i någon timme innan vi får gå upp till mötet. Provade att ringa för att höra om jag kunde komma vid halv 4 istället, men tydligen så sitter hon i ett möte och väntas åter kl 17 :-D

Jaja, synd bara att det inte är så fint väder ute. Annars så hade vi ju kunnat leka i parken under tiden vi väntat istället..

Huvudvärken sitter fortfarande i, vilket retar mig sjukt mycket! Men det går väl över när jag gifter mig ;-)

Bara nästan död

image description



Huvudvärken släppte inte över natten, däremot så minskade den lite. Skönt det. Men jag orkade knappt komma upp ur sängen imorse, så C fick stanna hemma idag också. Skittråkigt. Men hade jag satt mig på cykeln så hade jag antingen kräkt eller svimmat :-( Not funny at all!

Hoppas på att skitet lägger sig helt nu under förmiddagen, jag har ju möte med studievägledaren kl 15 i eftermiddag. Känner inte för att sitta där som en halvdöing, bråka med C på bussen och en massa oväsen som bilar och annat med denna huvudvärken.

Så förmiddagen består av lugna puckar, vila vila vila. Och eftersom bussarna går sådär superofta så måste jag ta bussen in så jag är inne i Laholm 2 timmar innan jag ska ha mötet :-(
Lite lagom tråkigt..

Dödens död

Bild lånad av google


Ungefär så känns mitt huvud just nu.. Hela kvällen har bestått av sprängande huvudvärk och jag tror att jag har hällt i mig en hel balja med vatten, men den blir bara värre och värre :-(
Gick ut på en promenad med Marley på 2 km innan med i hopp om att det skulle släppa, men det blev bara värre då med.. Blä!!

Så nu ska jag skriva klart mitt personliga brev & sen skriva ut det så det är klart tills jag ska till Studievägledaren imorgon..

Natti natti på er :love:

Vi kan se på tv!

image description



Idag så har jag världens segaste internet, riktigt tråkigt.

Nu på förmiddagen så har jag småplockat lite, dammsugat och haft en kille här som lagat vår tv som varit sönder sedan mitten av december typ. Skönt att kunna se på tv igen, haha!! När vi har varit hemma hos andra som haft tvn igång så har man nästan blivit helt faschinerad :-P

Just nu så har vi startat Heffaklumpen på tvn, C tycker att den är rolig och det är rätt så skönt att jag kunnat fixa lite här hemma ifred medans hon kikar på film.
C trillade igår och slog huvudet i golvet rätt så rejält, så inatt så var jag uppe 3 gånger (en gång i timmen) och kikade till henne, sen vid 4 så kom hon ut och la sig hos mig. Så jag var sjukt trött imorse & orkade verkligen inte cykla med henne till dagis.
Sen så skulle tvreparatören komma vid 10 också, kände lite stress över det eftersom jag brukar cykla kvart i 11 när jag ska hämta C.
Orkar inte vara megatrött och stressa som en tok, och sen asa med en trött unge in till Arbetsförmedlingen i eftermiddag..

Jaja.. Vad ska alla ni andra göra idag då?

Mosters älskling

Bild på finaste syster med hennes lilla finis T, mosters älskling :love:

Det gick superbra att ha barnen, men inget diskande blev det. Haha!! Hade fullt upp med att ha efter dem, så det fanns inte tid. Sen när Mia kom tillbaka så satt vi och pratade en massa strunt och funderar på att ha en myskväll bara hon och jag! Hoppas att det blir av! Hade varit riktigt härligt!!


Imorgon så kommer det hit en kille som ska laga vår tv, hoppas bara att han kommer i tid, för han ska komma mellan 9.30-10.00.. Och jag cyklar ju kl 10.45 för att hämta C på förskolan, har inte lust att cykla som en dåre dit för att hämta henne i tid :(
Efter förskolan imorgon så ska jag och snuttan in till Laholm, måste in på AF och hämta ett intyg på att jag är inskriven där. Och ikväll så blir det nog att skriva det där personliga brevet som ska inlämnas också. Har inte fått tummarna loss innan, och jag känner inte för att sitta med och stressa på onsdag kväll..

Usch för stress!!

Vardag igen !

image description



Åh så skönt med lite riktig vardag igen!! C var på förskolan både igår & idag, och det är så skönt att hon kommer iväg lite så jag har en möjlighet att kunna fixa lite här hemma. Igår så ringde jag lite samtal, och idag så fick det bli att bädda rent sängen, dammsuga, plocka undan och slänga sopor.
Disken tar jag i eftermiddag när C sitter barnvakt åt A-L ;-) Haha! De roar varandra så då kan jag passa på att fixa med den i lite lugn och ro.

Dock så är det lite jobbigt med dagis igen. Haha! Jag har inte cyklat sså mycket sen min cykel blev stulen i november, och eftersom C varit sjuk och bara varit på förskolan någon dag då och då, så var det riktigt sledet att cykla idag. Haha! Så seg i benen, och ont i röven har jag av sadeln också!! Hahaha!!
Idag så blåste det också, inte så farligt imorse, men ändå så det var jättetungt att cykla. Innan lunch så blåste de värre, inte alls okej!! Var tvungen att stanna hela tiden och hämta andan och sträcka på benen!
Men hemvägen går riktigt fort! Skönt det iaf, men det är bara för att det är nerförsbacke hela hemvägen :-)

Just nu så ligger C i vår säng och tittar på Pippi & Pingu, jag passar på att bara slappa lite innan A-L kommer, lär vara ett jäkla håll igång på dem sen så :love: Lyssnar på lite musik och njuter av stunden!


Snart upp igen

Kommer få sova sååå mycket inatt, eller inte. C ska äntligen till förskolan imorgon, efter att ha varit förkyld igen. Men nu är hon bara snorig, hostat har hon inte gjort på två dagar nu. Skönt!!

Idag så har vi fått lite gjort. Bakade scones till lunch. Supergott! Sen åkte vi ut till grustaget med Marley & där badade C i alla vattenpölar hon hittade. Jag hoppade loss i några också, sjukt kul! Men kallt, så det blev en lång varm dusch för mig och trollet när vi kom hem.

Fick undan alla sängkläder/handdukar som låg i soffan i tvrummet, vek lite tvätt, tvättat och hängt upp två maskiner tvätt, diskat, slängt sopor, kvällspeomenaden med Marley..
Så imorgon när C är på förskolan så tänkte jag vika mer tvätt, dammsuga och eventuellt moppa golvet. Älskar när det är nystädat, dessvärre så får det inte vara det så länge :-(

Nej, nu måste jag snarka snart. Ska upp igen om 5 timmar och hämta upp tvätten och masa upp min unge. Natti <3


Semester

Igår så åkte jag hem till min fina kusselin Samantha <3 Sjukt skönt att få en paus ifrån allting och slippa fokusera på vad alla andra vill hela tiden. Det behövdes iaf :)

Vi käkade lite Max hamburgare, och sen när vi kom hem till Samantha så blev det saft, ostbågar och film. Härligt! Fick en god natts sömn och vaknade vid 9 imorse. Hjälpte S att städa lite och sen blev det frulle.

Nu ska vi åka hem till min faster om en stund. Mysis! Sen vad som sker mer under dagen vet jag inte, bortsett från att jag ska åka hem igen :P

Hoppas alla har det fint, puss !

Världens sämsta väder

Hade sett fram emot en förmiddag med massa utomhuslek så C skulle sova middag ordentligt och Marley skulle vara trött och lugn. Men icke! C är så förkyld och jag vill inte dra ut henne i detta vädret utan ordentliga skor (hon duschade med stövlarna på imorse >.< ) Så hon får stanna inne.

Just nu så sover C & Marley, så jag ska ta itu med disken. Men funderar på att moppa av golvet nu när de ändå är lugna :D Haha! Det går ju så snabbt och lätt, äh, så får det bli! Så kommer gubben min hem till ett rent och fräscht hem :)

Puss!

Prison Version

http://youtu.be/97nAvTVeR6o


Denna lyssnar C på hela tiden på min telefon :D Men den är ju bra så jag klagar inte, kan vara skönt med lite musik mellan Pippi Långstrump & Pingu klippen som hon annars tittar på

Långfredag

image description

Gnällfisen No. 1



God middag kära vänner :love:

Hoppas att ni har sovit gott, jag har sovit helt okej. Bortsett från en hund som inte gillar att husse är borta = piper hela tiden. Och en förkyld trollunge som kommer ut och vill sova PÅ mamma mitt i tidiga morgonen (klockan var ca 4).. Jaja, vi överlevde natten iaf.

Idag så strår det städdag på schemat. Mycket trevligt. Ska bli skönt att få lite gjort igen :) R är iväg med en kompis och ska hämta en bil åt kompisen. Så de körde vid 5 imorse, är tacksam för att han sov hos Richard inatt så jag slapp störas av honom så tidigt imorse. Hehe!

Morgonen har bestått av en härlig promenad med C & Marley, skitsnack med kusinen Samantha om allt och inget alls. Trollungen tog en dusch imorse med iklädd blöja, minipoliströja & stövlar :D Haha! Sen tog hon bort grejen vi lagt under golvskenan så vattnet kan rinna ner i brunnen, så när hon var färdigduschad så var det vatten på hela toagolvet och ut lite på hallgolvet :D Haha!!

Nej, nu blir det lite mys med mitt Troll och sen så sätter vi igång med städningen här hemma :)

Puss!

Designproblem

Såg innan att hela headern inte syns på bloggen. Konstigt. Får nog prova att lägga in designen igen och se om det löser sig.. Usch vad tråkigt det är när sånt här uppstår. Hoppas på att jag kommer vara nöjd med denna designen läääänge så jag slipper att fibbla & trixa med en ny som det blir strul med.

:D



Jag fivk inte rätt på den gamla designen, men hon som gjort den gamla har idag lagt upp en ny superfin gratisdesign som jag givetvis lånar! Vad tycker ni? Visst är den söt! vill ni också ha den, eller kika på de andra designerna som Keily har gjort så kan ni kika in på hennes blogg HÄR!

Lyxigt

Ja så bortskämda vi är! Igår så bjöd min fina kusin Samantha på en smaskig currygryta till middag :love: Tack så mycket hjärtat! Och idag så blir vi bjudna på stek av Mia & Johan! Gott gott! Härligt med underbar familj/vänner :D
Annars så har dagen varit rätt så lugn, har suttit och lyssnat på en massa gammal och härlig musik idag. Blev lite blandat, men mest Pink Floyd, Nirvana, Iron Maiden, Marillion & AC/DC :D C gillar musiken iaf, och det gillar jag starkt!
Hoppas att ni alla får en underbar påskhelg! Puss :love:

Påskpyntat

Försökte att ladda upp alla bilderna igår, men blogg.se appen strular igen. Som vanligt. Känns som att det är mer standard att det strular än att det fungerar som det sla, tyvärr. Är i detta fallet väldigt tacksam för att det är en gratisapp. Jisses vad sur jag hade varit om jag varit tvungen att betala för skräpet..

Men här har ni iaf bilder på två av pyntäggen som sitter i vårt påskris. Riktigt fint tycker jag!! Roligare än målade ägg också :p

image description

 

image description

 

Eller vad tycker ni? Vilket är ert bästa påskpynt?


Natti natti



Här har ni en liten nattuggla.. C var hemma från förskolan idag för hon har blivit förkyld, hon vaknade flera gånger (kändes som 1000 gånger) inatt och var sjukt trött imorse. Sen var hon lite dålig i magen ikväll med så hon får nog vara hemma imorgon med. Tråkigt.. Den senaste tiden så har det varit sjukdom på sjukdom för henne och oss, riktigt tråkigt! hon har knappt varit på förskolan alls de senaste 4 veckorna, och det suger verkligen.

När jag pratade med förskolan imorse så sa jag att hon nog får börja med att vara där varannan dag den första veckan (vilket får bli nästa), och sen veckan efter det så får hon vara där måndag, tisdag, torsdag & fredag så hon får en liten vilodag mitt i veckan.
Igår så somnade hon middag vid kl 15, inte okej! efter kl 14 så försökte jag hålla henne vaken resten av eftermiddagen/kvällen, men det gick verkligen inte. Så kl 15 somnade hon :( Sen somnade hon ju givetvis sent för natten med och vaknade alla de gångerna av att hon hostade till av snoret, gnällde efter mig och ville ha välling 2 gånger. De andra gångerna så ville hon bara ha närheten, så jag la bara en hand på henne så somnade hon om. Stackaren. Är iaf tacksam över att det inte är en brakförkylning med en massa hosta, feber och toksnorig näsa.. Tydligen så går det på förskolan nu med.. Bläää!

Har försökt att blogga via appen idag, men det har ju gått som det själv ville. Alltså inte alls..

Usch, tittade precis på klockan och blev supertrött. Nu måste jag verkligen sova, god natt vänner & ovänner :love:

Nydesignat

Att jag aldrig kan vara nöjd! Tyckte att den gamla designen var för mörk, vi går ju mot ljusare tider nu ju! Hittade en som verkligen var superfin, som jag även köpte (via Bloggdesign) men den designen som jag betalade för, ja den fick jag inte. Utan jag fick en annan design som hon hade lagt ut gratis! Riktigt dålig stil, inte för att jag bryr mig om den ynkliga femma som jag betalade för designen, men hade jag velat ha gratisdesignen så hade jag ju tagit den..

Jaja.. Istället så hittade jag denna, tycker att den känns vårig och uppfriskande! Har spenderat kvällen med att lägga in bloglovin ikonerna och den lilla rutan för Blogresponse :) Inte så jätteavancerade saker, haha. Men det är svårt när man har en vildunge som härjar omkring samtidigt!

Tänkte att jag ska lägga in smileysar ikväll också, det kan ju alltid vara trevligt!

God natt på er vänner & ovänner! :*



Update; Nu var smileysarna inlagda, nu ska jag bara lära mig alla komandon för dem :P Inte det lättaste!

Cassies pyssel

Idag så pysslade ju C på förskolan, hon gjorde en fin teckning av sin hand som blev en söt kyckling!

Verkligen sjukt söt!! Sitter uppe på kylen nu, och var gång jag ser den så ler jag <3 Hon var så stolt när jag hämtade hem henne, sprang och tog den och gav den till mig när hon sa "Måla". Älskade unge <3

Hoppas att hon gör mer pynt under veckan. Imorgon så ska vi pynta påskriset, så det hade varit extra roligt att hänga i lite av hennes pyssel :)


Uteplatsen under construction


Detta pysslade iaf jag & C med när vi kom hem. Vi tog bort de gamla utemöblerna som var två campingstolar och ett gammalt tvbord. Så det enda som saknas där nu är att jag ska sätta i en liten blomma i krukan och även sätta ut ett litet fat med fina ljus på. Ska försöka att fixa lite fina lyktor med att ha där ute.

Ser fram emot ljumna kvällar där ute med en gosig filt omkring mig och massa prat om allt och inget alls med R och vänner <3

Vi lever

Ja, det har inte funnits så mycket tid, ork eller lust till att blogga om jag ska vara ärlig. Den senaste tiden har jag lagt ner tiden och energin på familjen, jobb & utbildningssökande och anställningsintervju. I torsdags så var jag på intervju för en resturang i Skummeslöv, men vi får se hur det blir med den anställningen. vi var ett par stycken som var där. Fast det var 2 som inte dök upp alls..

C fyllde ju år i lördags också. Hela 2 år gammal blev hon, så både lördag & söndag spenderades i härligt sällskap för att fira vår prinsessa! På lördagen så kom mamma, hennes man, min syster med sambo & son, R´s föräldrar & bror, Mia, Johan & deras dotter hit på korvgrillning och fika på hemmabakade syltkakor :)

Söndagens kalasgäster var min pappa, styvmamma, bror & lillasyster, min faster med sin sambo och deras dotter, min farmor & farfar. Tidigare på dagen så kom Emma & Joel in på en visit också.

Mycket trevligt, med tårta & kakor, kaffe i mängder bryggdes det också. Haha!! Men så roligt C hade! Vi var alla helt utmattade efter helgen.

C skulle varit på dagis igår egentligen, men jag todde att R hade fått med sig garagenyckeln (där cykeln är), så jag fick ringa till förskolan och säga att hon fick stanna hemma. Men jag hittade dem sen, de hade hamnat under en av tröjorna som C fick i present. Haha! Jaja, men vi hade en mysig dag med en massa lek och bus. Så idag så fick hon komma till dagis igen! Lite ledsen när jag lämnade henne, men det vet jag att det går snabbt över :)

Hon hade busat en massa idag och gjort lite påskpyssel till mig. Supersött! Ska försöka lägga upp en bild senare idag!

Puss!

Design by Tasnim RSS 2.0