Heart Chat Bubble

Sjukstugan

Ja här hemma håller vi sjukstuga dessvärre. C fick feber i söndagskväll, och igår kväll så blev jag dålig också :-( Riktigt, riktigt tråkigt!!

Annars så lever vi och mår bra! Lite sur på förskolan bara.. För drygt två veckor sedan så tog jag med en helt ny solkräm till C, jag var stressad på morgonen och glömde att namna den. Men tänkte att jag tar med den hem sen när jag hämtar henne och namnar den då. Men när jag hämtade henne så glömde jag det. Och när jag skulle ta hem den förra veckan när jag kom på det, så fanns den inte i hennes fack. Frågade personalen efter den, stod en likadan onamnad i "grannens" fack. Men de sa att om den inte finns i hennes fack så har vi tagit hem den..

Så vi kollade igenom hela bilen, väskor som vi haft när vi åkt bort över helgen, kollat i hela lägenheten.. Men vi hittar inte den :-( Riktigt tråkigt! Så nu får vi köpa en ny, som ska namnas direkt!! Och de är ju inte direkt billiga heller, typ 150 kr flaskan. Jaja, finns ju inte så mycket att göra åt saken direkt..

Idag så skickade jag iväg ett mejl till en jag känner som jobbar som jobbcoach, han skulle kolla på mitt CV & personliga brev och sen berätta om ändringar jag kan göra för att förbättra det.
Jag har visat på Medborgarskolan när jag gick där, men de tyckte att det var perfekt. Likadant på AF när jag frågat dem där. Men eftersom jag inte fått något arbete så måste det ju vara något fel på det! Tycker jag iaf!
Så jag hoppas att han svarar inom en ganska snar framtid, men han har ju mycket att göra på sitt arbete så jag förväntar mig att det tar en vecka eller så innan jag får svar :-)

Hoppas att alla andra är friska och krya! :love:

Solen värmer skönt

I lördags så åkte vi till Kristianstad för att njuta av en solig helg med svärföräldrarna. Lördagen spenderades med utomhuslek med C, bus med hundarna, åkte och tittade på ett hus som R´s föräldrar kanske ska köpa och så grillade vi. Mysigt!!

Gårdagen spenderades på Rakö med R, C, Marley, Svärföräldrarna, deras två hundar, svågern och hans tjej! Underbart mysigt! Vi grillade lite hamburgare, fiskade, C sprang och lekte med hundarna i sanden, vi alla lapade sol och kom hem en aning rödare än vad vi var när vi åkte iväg :-D

 

En trött, glad och röd mamma igår kväll :D Nu ska jag och Cassie fixa det sista med tvätten och disken, sen så blir det en liten promenad i solen för oss :)


It´s Aliiive!!!!

Cassie & Marley härjade loss i middagspausen på Bivaröds flygraka när det var drifting där första helgen i maj!

 

Ja här har det varit dött ett tag, och det har sina förklaringar. Men det är inget som jag känner för att ta upp här. Just nu iaf. Får se hur det blir med det i framtiden..

Vi var på driftingtävling första helgen i maj, megaroligt! Marley fick leka med en Pitbulltik som hette Astrid, Cassie skrek " Bilar! Bilar! Bilar!" hela helgen. Haha! Sötunge :love: Det var iaf en riktigt trevlig helg, skönt att komma iväg lite och hitta på något tillsammans hela familjen :-)

 

Idag så har det inte hänt så mycket faktiskt. Vi städade under sängen, hittade Looooooots of crap under den. Mysigt! Men skönt att äntligen fått det gjort. Har småplockat lite, diskat och tvättat massor!! Har fjärde maskinen tvätt inne just nu, och ska hänga upp det innan vi går och lägger oss. Ska även bära ner en ikeakasse till med tvätt som ska tvättas imorgon förmiddag.
Imorgon så blir det även att städa toaletten ordentligt, dammsuga hela lägenheten och vika tvätten som tvättats idag. Så slipper jag tänka på det mer sen. Roligt för Cassie att hjälpa till också ;-)

Lite ledsen blev jag idag iaf, har ju haft två tvättkorgar på toaletten som stått precis brevid duschen. Och Cassie har tydligen sprutat ner en massa vatten i ena tvättkorgen, så alla kläder, sängkläder och handdukar som låg i den ( blev totalt 4 kassar ) fick jag slänga tidigare ikväll för att de hade börjat mögla.. Inte roligt alls. Och det var en del av mina favoritkläder där i med :-( Buuhuu!!!

Jaja, det kunde ju varit värre. BÅDA tvättkorgarna kunde ha blivit förstörda!! Det är därför jag gett mig på att tvätta allting nu idag och imorgon, så ska jag bannemej inte slacka med tvätten mera! Men det är så sjukt drygt, för det tar evigheter för tvätten att torka i vårt torkskåp. Det är därför som jag drar mig för att fixa med det. Jaja.. Men nu är det som sagt slut med det :-)

 

 

Bild på Cassie & Robin på Guldkusten :love:

 

Så nu ska jag ställa mig och ta resten av disken, eller så mycket som jag orkar nu iaf. Kan ju diska lite imorgon med faktiskt om jag inte skulle orka ta allting nu ikväll ;-) Det kommer att bli riktigt skönt att sova inatt känner jag.

 

Natti natti vänner :love:


Design by Tasnim RSS 2.0