Heart Chat Bubble

Busy all day

 
Hmm, denna kursen får jag visst läsa i någon vecka extra. Haha! Var rätt så mycket i den, jaja. Inte så farligt, jag hinner ändå. BVC ringde innan, så den 16:e maj så ska vi på 3-årskontrollen med Cassie. Spännande! Tänk att hon redan är 3 år gammal, sinnessjukt vad tiden den går fort.
 
Jag har roat mig med självtester, skrivit en skrivdel, skrivit ut papper & gått på skattjakt i garderoben med flyttkartonger vi inte packat upp ännu. Jisses! Men nu har jag äntligen hittat min häftapparat - LOVE IT! Hittade även lite andra roliga saker, mina parfymer, batterier, en annan kursbok, hundbajspåsar.. Haha! Nu tänkte jag vara flitig och söka lite sommarjobb också. Hoppas jag får något!

Plugga plugga plugga

 
Ja nu är jag äntligen klar med praktiken! Har varit en hel del gupp på vägen, men i fredags så gjorde jag sista dagen och igår var jag i skolan och lämnade in bedömningspapperna och närvaron. Fick C i betyg på kursen, FETT NÖJD! Idag så lägger jag järnet på nya kursen, som ska vara klar denna veckan egentligen. Men jag ska tenta den nästa vecka tänkte jag. Om det inte är då jag ska vara på BVC vill säga...
 
Robin hade tagit in posten ett par dagar och inte öppnat de brev som var till målsman för Cassie.. Så vi missade hennes tid på BVC, sen ringde de honom när jag inte var hemma och de bokade in en tid, men så glömde han bort vilken dag det var.. Han tror att det är på tisdag, om en vecka alltså. Min man är så vansinnigt dålig på datum/tider, haha!! Har ringt BVC och väntar på att de ska höra av sig.. Innan dess så vågar jag inte boka in någon tenta för denna kursen..
 
Har massor, verkligen MASSOR som jag måste göra idag. Känner mig rätt så stressad vilket min mage inte fixar just nu. Men nu ska jag faktiskt unna mig en paus innan jag tar itu med skrivdelarna..
 
PUSS!
 
 

Måndag

 
Ja här rullar minsann dagarna på utav bara tusan! Hade helg igår & idag, men imorgon så kör jag igång med ett par dagar praktik till!! Kul ska det bli också :)
 
Soligt, men med kalla vindar har vi haft idag. Rätt så skönt, bortsett från vidarna då -.- Haha. Har varit över en sväng hos Sara så Cassie fick leka med hennes N, sen gick vi hem och åt lite lunch innan det var dags att leka med Lucas & Linnéa. Lika roligt som de alltid brukar ha (bortsett från igår då det var gnäll deluxe på alla barnen), varit ute den mesta av tiden. Nu ligger Cassie och tar en powernap på soffan, utmattnde att leka med kompisarna idag.
Sen att hon drog av en bit tapet i hallen och vi bråkade gjorde inte saken lättare för henne heller. Skitunge!!
 
Haha, jaja, så kan det gå.
 
Annars så rullar det mesta på som vanligt. Skönt att inte känna massa stress med precis allting, njuter mest av tillvaron just nu och försöker samla på mig av lugnet det ger mig.
 

God morgon

Trodde jag hade försovit mig imorse, men det hade jag inte. Haha! Cassie kom in till oss 2 minuter innan larmet skulle ringa & jag är inte van vid att det börjat bli ljust så tidigt på morgonen.

Jaja, sitter på bussen till tågstationen nu. Har praktik till 15.30 idag, sen ikväll så ska jag och grannen ta en cider. Undrar hur det kommer sluta, haha!! Imorgon har jag praktik på kvällen så då blir det förhoppningsvis sovmorgon för min del :)

Vattenskadan bar begränsad till 1 liten vägg på 0,5 m och golvet i Cassies rum & hallen samt taket i Cassies rum. Skönt det iaf!

Hoppas på att det kommer flyta på bra idag på praktiken, hade kvällen igår & i förrgår och då var det lugnt. Inte roligt alls när det är stressigt.

Hoppas alla får en fin fredag & solig helg! Kram <3

(Bjuder på Cassies födelsedagstårta hon önskade sig, inte svår alls att göra, men sen så slängde jag bara på sockerpastan i all hast också )


Officiellt beredd på att lägga mig ner och dö

Så känns det just nu. Jag orkar inte med mer skit just nu. Seriöst!!?

Vi har varit sjuka, jag fick lägga om två dagar för att ta flytten och städningen av lägenheten, Cassie har varit sjuk och igår morse väckte Cassandra mig 07.40 och ville ha välling, vilket inte är några problem alls. Men när jag gick utanför vårt sovrum så stod halva hennes rum i vatten och kaoset var ett faktum. Vi upptäckte kvällen innan att ett rör rostat sönder och läckte på vinden som då droppade ner rakt över hennes rum och droppade ner genom hennes dörrkarm. Vi tömde (vad vi trodde) hela systemet på luft, stängde av pannan och sov utan värme i huset. Men tydligen så laddade pannan upp ett tryck iaf och röret brast när trycket nådde en viss nivå.

Glad. Jävla. Påsk. Typ, eller vad man nu ska säga. Ville verkligen att det skulle vara ett aprilskämt när jag vaknade igår. Men icke. Bara att börja svabba upp allt vattnet, väcka Robin som fick stänga av pannan igen och sätta ut grejer som vattnet kunde droppa ner i.

Cassie kom upp och sa " Plopp plopp plopp Cassies um" Och ja, det stämde ju. Hon tyckte det var roligt, men inte vi. Svärföräldrarna kom en halvtimme efter att vvsaren kom och bytte ut röret. Så nu ska vi fixa nya element och rör i hela huset så vi slipper drabbas av denna skiten igen. Så mycket extrajobb och pengar..

Och jag vaknade imorse, gjorde mig klar och skulle göra iordning Cassandra. Då har hon feber. SKJUT MIG, tack! Robin är på jobbet sedan någon timme tillbaka, och vi vet av erfarenhet att det tar en halv dag för dem att få in en avbytare om det är någon chaufför som måste hem. Min lärare ska komma till praktiken idag, som jag nu inte kan vara på. Så det mötet kan jag ju bara glömma -.- Blir så less!! Just nu så vill jag bara lägga mig ner och dö i ett litet hål långt borta. Så mycket att ta igen på praktiken och det känns som att jag stressar sönder.

Så nu ligger jag på soffan och tycker synd om både mig & Cassandra. Min fina lilla tjej, som blivit sjuk igen :( Stackaren. Hon ska skämmas bort hela dagen, det förtjänar hon, min lilla prinsessa <3


Design by Tasnim RSS 2.0