Heart Chat Bubble

Havet

Idag så blev det en liten tur ut till Skummeslöv, vi körde ner till havet och traskade omkring lite i skogen och på stranden <3 Jag hittade en kopparödla som vi fångade & klappade :) C blev dock riktigt rädd för den och VÄGRADE att gå själv, så vi fick bära henne, haha, stackaren <3

Marley sprang efter pinnar, luktade på allt gott, badade i havet och utstrålade ren lycka <3


Tisdag

Då var denna dagen passerad också. Känns som att det har hänt en massa under dagen, men det är kanske för att man har varit så glad idag?

Iaf så har det diskats, plockats undan, dammsugats, tvättats och handlats idag :) Imorgon så ska jag rensa bland C´s & R´s kläder så det som används får plats. R är expert på att samla på sig saker, han vägrar att slänga gamla t-shirtar som inte passar "För de kan vara bra att ha".. Hah! Imorgon så kommer hans garderob att gapa tom när jag är klar! Haha! Men det ska bli skönt att kunna få plats med alla hans kläder och att kunna stänga dörren till garderoben igen.

Dagens bästa:

- Jag deklarerade idag. Känns bra att man får tillbaka på skatten detta året också, visserligen så är det bara futtiga 800 kr, men iaf :) Är sjukt tacksam över att inte behöva betala in en slant iaf!

- Och på Maxi så fyndade jag en overall till C för 129 kr!

Dagens sämsta:

- Att vi nästan blåste bort var gång man funderarde på att gå ut. När jag väl var ute så övervägde jag att lägga tyngder i skorna för att slippa oroa mig för att blåsa bort!

- Att det var megamycket folk på Maxi trots att det var på förmiddagen! Trodde inte att det skulle vara så mycket folk då, men ack så fel jag hade..

Nu ska jag ner och hänga upp den sista maskinen tvätt för idag, och sen blir det sängen för min del. Är ruskigt trött nu känner jag!

Snart 2 år

image description


Det går inte att beskriva känslan av att min lilla bebis snart blir hela 2 år gammal! Jisses! Så nu sitter jag och planerar in en del för våra två kalas vi ska ha för henne.. Vad det ska bjudas på och vad vi ska ha för dekorationer mm :)

Mysigt!

Härliga tider

Bild lånad från google

Ja då var det lördag igen, tiden den bara rusar fram känns det som. Men det är skönt, för nu är våren här (äntligen!) och vi passar på att njuta av var dag så gott det går. Vi har varit på utkiksplatsen och låtit Marley & C springa fritt i skogen, vi har tagit Roadtrips hem till familjerna. I onsdags så körde vi hem till min farmor, sen pappa med familj och sen Robins föräldrar & bror. I torsdags så körde vi upp till mamma och hälsade på, då fick lilla hjärtat rida på hästapållen igen <3 Och som hon skrattade!! Älskade skrutt <3

Igår så kom Emma & Joel över, det slutade med att killarna satt och drack öl och så satt vi och lyssnade på gammal musik som väckte många minnen! Haha! Det var verkligen skitroligt!! Det måste göras om, absolut!

Just nu så är Robin iväg på auktion med en kompis, så jag och C är ensamma hemma med Marley. Vi ska snart klä på oss ordentligt och gå ut på en liten promenad. Idag så är det inte så roligt väder, men det duggar bara så det är inte så farligt.
Sen när vi kommer hem igen så blir det att göra lite lunch och påbörja tvätten. Det märks att man inte har varit hemma så mycket, haha! Helt plötsligt så har jag megamycket tvätt! Inte så jättekul, men men. Det är snabbt avklarat :)

Hoppas att ni alla har en underbar helg! Puss

Tystnaden bryts

image description



alldeles strax av R som kommer att komma in med C & Marley. De åkte hem till svärföräldrarna för några timmar sen så jag stannade hemma och satte igång med tvätten, disken och golvet. Så nu har jag dammsugat & våttorkat golven, diskat och ska snart ner och slänga i den 4:e maskinen tvätt.

Ska baka ett par chokladkakor ikväll med, syster min ska ju ha dop för sin lilla vackra T imorgon. Och jag ska vara Gudmor. Är så stolt över carro och hennes lilla prins!! Räknar timmarna tills vi är där uppe, för pappa, styvmamma & mina två yngsta syskon är hemma hos Carro redan. Sen så träffar jag ju mamma igen, och min fina moster. Säkert en massa andra fina människor som jag tycker om, men det är ju just dessa som jag bryr mig mest om <3

Har hållt i en loppis innan idag, och det var riktigt trevligt faktiskt! Den startade kl 10, och från det & fram till kl 11 så var det smockat med folk där. Haha! Men sen efter det så var det heldött. Haha! Men roligt hade vi iaf! Måste lätt göras om igen!

Jag fyndade lite till C också. Kan ta lite bilder på det sedan. Men det blev iaf en vårjacka, två mössor och en kofta. Samt en sele till henne så hon inte rymmer ;) Haha!

Nej. Nu måste jag verkligen ner till tvätten!

.



When I pretend everything is what I want it to be

I look exactly like what you had always wanted to see
When I pretend, I can’t forget about the criminal I am
Stealing second after second just cause I know I can but
I can’t pretend this is the way it’ll stay I’m just
trying to bend the truth
I can’t pretend I’m who you want me to be, so I’m


Lying my way from you

Design by Tasnim RSS 2.0