Heart Chat Bubble

Anställningintervju!



Idag kl 15 så ska jag vara på anställningsintervju på ett företag här i trakten :) Jippie!! Hoppas verkligen att jag får det!!

Tjejen jag ska träffa ringde igår, och vi pratade en stund i telefon och bokade sedan in en intervju idag! Hoppas på att Robin kommer hem innan jag ska dit så han kan köra mig, eller att Mia kan köra. Haha! Annars så får jag ta bussen och sen gå ca 2 km från hållplatsen till lokalen. Haha!
Inga problem med att gå, bortsett från att det är dövarmt ute, typ ingen skugga och jag vill inte komma fram helt svettig och äcklig :(

Jaja, men det löser sig!

Nu ska jag studsa in i duschen, sminka mig och fixa håret. Sen blir det att ringa Mia, hämta upp byxorna från tvättstugan som jag ska ha på mig och eventuellt gå till bussen strax innan kl 13 :)

Puss på er!

Orättvist!

Ja det tycker jag!!! Jag är sjukt nyfiken på nya blogg.se , och så har jag inte fått det ännu :(

Inte okej enligt mig *ger onda ögat*

Helgen



Har spenderats i Kristianstad hos svärpäronen. Mysigt!! I lördags så åkte vi hem till dem snabbt, för att sedan åka vidare ut till Åhus där deras husvagn står. Vi kom ut och började grilla, vilket tog lååååång tid, men sjukt gott var det iaf!
Sen när vi hade ätit så såg vi att det bara var 20 minuter kvar innan bommarna skulle "stängas" för natten, så vi samlade ihop mat, skräp och annat som skulle med snabbt som attan och körde sen tillbaka till Kristianstad.

Klockan var ganska så mycket så jag och Cassie gick och la oss direkt :D

Igår så var vi ute i det nya huset och röjde upp i trädgården, sjukt roligt. Bortsett från att jag fick ett stenskott av  röjsågen på halsen.. AJJJ!! Och att Marley blev nässlad ungefär  17 miljoner gånger som orsakade en kraftig reaktion i form av supersvullen hund.. Så det fick bli en ordentlig dusch, och sen ismörjning av hydrokortison för hans del. Och det hjälpte massor!! Idag ser han normal ut igen :)

Tyckte så synd om honom, det kliade ju massor på stackaren :(

Bjordins Mobilskal



Detta fina mobilskal fick jag hem igår från Bjording Mobilskal ! Supersött är det, looove it! Billigt var det också, 99 kr för skalet och fraktfritt :D Jag kommer absolut att fortsätta handla mina Iphoneprylar där.

Psst..! Hörde dessutom att det kommer dyka upp en utlottning på facebooksidan.. Så gå in och gilla redan nu så kanske det blir just Du som vinner..

Semester



Jag och lilla hjärtat har varit på lite semester hemma hos min mamma ett par dagar :) Det var skönt att äntligen få träffa mamma, känns som att det var år och dar sedan sist!! Cassie sprang efter mamma och  sa: Mommo, mommo!! Heeeeela tiden. Var visserligen rätt skönt att slippa höra mamma hela tiden.. Haha!

Cassie ville vara ute hos hästarna hela tiden, så många timmar om dagen spenderades utomhus. Vi var i princip bara inne när vi skulle äta, sova och se på Hem till gården. Haha! Vi har blivit knottätna till tusen.

Vi har flyttat på två av hästarna, klippt gräsmatan, matat hästarna, lekt med hundarna och katterna, promenerat i ena hästhagen, suttit i solen och bara myst mm..

Vi åkte upp i tisdags, och kom hem igår :) Och idag så ska vi åka hem till svärisarna i Krisitanstad. Härligt! Cassie tjatar om Totte en massa, sötungen :love:

Foton & Tavla

Äntligen så har vi fått upp tavlan och ultraljudsbilderna! Ska köpa upp mer ramar så vi kan få upp fler härliga bilder på väggen! Kommer bli så fint sen :)

Imorgon så ska jag leta upp fina bilder som jag kan sätta i whiteboardtavlan, och bilder som ska med till Cassies förskola. Eller ja, till förskolan så ska jag skriva ut bilder från datorn :) Kommer nog bli bra!

Har storstädat här idag, härligt att få det gjort. Nu återstår bara tvätten som jag ska ta itu med imorgon :)

Hittade även två lådor med filmer innan när jag letade efter en grej i bokhyllan. Haha! Har tyckt att det fattats filmer länge, men har inte kommit på vilka filmer eller att titta i de lådorna. Jaja, lätt att vara senil ibland ;)


Jobb & Tradera


God middag kära vänner :)

Hoppas att allting är bra med er, så som det är bra med oss! R klarade sin uppskrivning på E-behörigheten i måndags, så idag efter skolan så ska han åka till ett företag för en intervju :D Isåfall så kommer han att börja dagen efter uppkörningen! Hoppas hoppas! Både på att han får jobbet och klarar körningen.
Vilket datum han kör upp berättar jag dock inte ;)

Just nu så sitter jag och kikar lite på Tradera. Brukar alltid finnas något roligt där. Men jag tycker bara att det är roligt om det är billigt! Haha.. Sen om man handlar är en annan femma, sällan jag handlar där numera. Känns som att alla som säljer försöker tjäna pengar på frakten. Är helt orimligt att ta exempel 64 kr i frakt för två barnplagg.. Typ två t-shirtar.. Ja jisses.. Det finns folk till allt!

Nej, nu åter till det jag pysslade med. Ska strax plocka undan lite :)

Dumma borr!


 

Det blir inga hyllor på Cassies rum idag :( Betongborren vi har är så sjukt slö, och borret var för stort så vi måste ha en annan borr och ett mindre borr.. Borr borr borr kändes det som där ja! Haha!

 

Jaja, hennes kläder ska hängas upp på galgar iaf på stången, sen så får vi se vad som mer ska upp. Fick med oss några söta tavlor i helgen, så de kanske åker upp idag om vi har spik till dem :)

Annars så har det inte hänt så mycket här hemma. Åkte och handlade lite och har förberett för middagen. Ska bara vänta på att regnet/åskan drar förbi. Känns inte så roligt att gå ut och tända upp grillen och en kvart senare så är det världens oväder :( Ska fortsätta med tvätt och dammsugning idag har jag tänkt..

 

Puss!


Fixat och donat

I eftermiddags så började vi att fixa på C's rum. Vi flyttade ut hennes byrå i hallen, flyttade på sängen, min byrå, hänggrejen och hennes leksaker. Satte upp nya gardiner och hängde upp skaftet som ni kan se på bilden.

Imorgon så ska vi sätta upp två hyllor ovanför skaftet och det ska bli hennes garderob. Två andra hyllor ska upp ovanför soffan (som inte finns med på bilden) och lite annat ska ordnas. Alla hennes stjärnor ska upp i taket och på väggarna..

Känna riktigt bra att äntligen börja komma någonstans i hennes rum. Dagen har även bestått av en krasslig sambo som mådde bättre på eftermiddagen, tvspel och städning. Har gått igenom ett par av kassarna som vi fick med oss i helgen. Har ett par till, samt en låda med porslin som ska packas upp. Jaja, det får ta sin tid!

Nu ska jag se på det sista DH avsnittet innan jag ska lägga mig. Missade ju DH innan när det sändes kl 21.. Osis.

Natti Natti vänner och ovänner ;)


Design by Tasnim RSS 2.0