Heart Chat Bubble

Härliga tider

Bild lånad från google

Ja då var det lördag igen, tiden den bara rusar fram känns det som. Men det är skönt, för nu är våren här (äntligen!) och vi passar på att njuta av var dag så gott det går. Vi har varit på utkiksplatsen och låtit Marley & C springa fritt i skogen, vi har tagit Roadtrips hem till familjerna. I onsdags så körde vi hem till min farmor, sen pappa med familj och sen Robins föräldrar & bror. I torsdags så körde vi upp till mamma och hälsade på, då fick lilla hjärtat rida på hästapållen igen <3 Och som hon skrattade!! Älskade skrutt <3

Igår så kom Emma & Joel över, det slutade med att killarna satt och drack öl och så satt vi och lyssnade på gammal musik som väckte många minnen! Haha! Det var verkligen skitroligt!! Det måste göras om, absolut!

Just nu så är Robin iväg på auktion med en kompis, så jag och C är ensamma hemma med Marley. Vi ska snart klä på oss ordentligt och gå ut på en liten promenad. Idag så är det inte så roligt väder, men det duggar bara så det är inte så farligt.
Sen när vi kommer hem igen så blir det att göra lite lunch och påbörja tvätten. Det märks att man inte har varit hemma så mycket, haha! Helt plötsligt så har jag megamycket tvätt! Inte så jättekul, men men. Det är snabbt avklarat :)

Hoppas att ni alla har en underbar helg! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design by Tasnim RSS 2.0