Heart Chat Bubble

Mysdag

Idag har det inte hänt så speciellt mycket i det här hushållet. Tjejerna väckte mig kl 8 imorse igen efter att först ha vaknat kl 2 inatt. Cia var lite ledsen och ville sova hos oss och sen kom Cassie och gjorde oss sällskap :-) 

Tjejerna har roat sig med lite film & sen lek på Cassies rum. Jag passade på att tvätta lite, samt att plocka undan och sen dammsuga upp allt spån efter helgens fixande och allt hundhår efter svärföräldrarnas hundar -.- 

Har myst med kaminen igår sedan tidig eftermiddag, Gud vad den gör mycket. Så mysigt, varmt och gott. Och att sitta vid köksbordet och prata och njuta av värmen. Det är lyx det alltså! 



Tjejerna har varit över hos grannarna och lekt, och när jag & Mia hämtat hem dem sen igen så kom grannbarnen över hit.. Slutade med att en av dem lekte Tarzan eller något så Cassies gardinstång trillade ner.. Haha!! 

Nu ikväll så hjälptes vi alla 3 åt med middagen. Gott som tusan blev det, och som alltid så himla mysigt när vi alla hjälps åt med maten :-) Ikväll blev det hemmagjord fiskgratäng.. Mums!! 



Nu ska vi snart gå över till grannarna igen för lite fika. Jenni har varit duktig och bakat en massa idag. Tackar vi inte nej till ;-) 

Ha det gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design by Tasnim RSS 2.0