Heart Chat Bubble

Lördag

Hejsan hoppsan!

Då var man här igen, lördag och fixardag. Har inte haft ork eller lust tidigare i veckan med att ta itu med städningen, allting har varit så nytt med Marley och så har man varit så trött efter praktiken.. Men det åtgärdas idag!

I förmiddags så åkte vi ut till Lagunen, det är ett grustag här i närheten, så vi kunde släppa Marley lös så han fick springa av sig lite. Han älskade det! Haha. Underbart att se honom skutta fram med ett lyckligt flin i hela ansiktet.

När vi kom hem så kom Mia & Anna-Lucia en runda, de hade varit och handlat och köpte då 3 kg blandfärs till oss för 60 kr. Man får ju passa på! Barnen lekte i ca en timme innan de skulle hem igen, och sen skockade både Robin, Cassie & Marley på soffan :) Så under tiden så har jag passat på att vika tvätt, diska och slänga sopor. Skönt att kunna fixa lite i lugn och ro.

Nu ska jag påbörja dagens middag hade jag tänkt, det blir revben med potatis, skysås & lök & morötter :) Gott som fan ska det bli! Måste bara diska upp en plåt först :)

Sen blir det att slänga i en maskin tvätt (snarare 4) och fortsätta med städningen när de har vaknat :)

Hoppas att alla ni som läser har en underbar lördag ni också <3

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design by Tasnim RSS 2.0